Respondre a invitacions a esdeveniments

Quan algú et convida a un esdeveniment mitjançant Google Calendar, aquest esdeveniment surt automàticament al teu calendari. Pots confirmar l'assistència a les invitacions del calendari per avisar els altres convidats de la teva intenció. A més, pots afegir-hi una nota o proposar una altra hora per celebrar l'esdeveniment.

Com es confirma l'assistència

1. Obre el correu electrònic que conté la invitació, o bé l'esdeveniment que s'ha afegit al teu calendari.
  2. A la secció "Hi assistiràs?", fes clic a , No o Potser.

Gestionar les invitacions i les notificacions entrants

1. Obre calendar.google.com.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A l'extrem superior esquerre, fes clic a General.
  4. A "Configuració d'esdeveniments", fes clic a Afegeix invitacions automàticament.
  5. Selecciona una opció:
    • Sí, però no enviïs notificacions d'esdeveniments tret que hagi respost Sí o Potser
    • No, mostra només les invitacions a les quals he respost

Si selecciones "No", només trobaràs al calendari els esdeveniments en què confirmis que hi assistiràs. Si has compartit el calendari amb altres persones, podran trobar tots els esdeveniments encara que no hi hagis respost.

Consell: si, tot i tenir les notificacions per correu electrònic desactivades, selecciones "Sí, però no enviïs notificacions d'esdeveniments tret que hagi respost Sí o Potser", no rebràs cap notificació. Obtén més informació sobre com pots canviar les notificacions.

Canviar la resposta

1. Selecciona l'esdeveniment al calendari.
  2. A la secció "Hi assistiràs?", fes clic a Sí, No o Potser.

Proposar una altra hora

Com a assistent:

1. Fes clic en un esdeveniment al calendari.
  2. Al costat de "Potser", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Proposa una altra hora.
  3. Selecciona una hora o un dia diferents.
  4. Opcional: afegeix-hi un missatge.
  5. Fes clic a Envia la proposta.

Com a organitzador:

1. Al calendari, fes clic en un esdeveniment que tingui la icona del rellotge.
  2. A "Convidats" pots veure les hores suggerides.
  3. A la proposta que vulguis revisar, fes clic a Revisa la proposta d'hora.
  4. Per canviar l'hora de l'esdeveniment de manera que tingui lloc en l'hora proposada, fes clic a Desa.

Detalls sobre com es proposa una altra hora

• Les propostes estan desactivades als esdeveniments amb més de 200 convidats o que durin tot el dia. Obtén més informació sobre els esdeveniments grans.
  • Tots els convidats poden proposar una altra hora, però no els organitzadors.
  • Els organitzadors només rebran correus electrònics amb notificacions de propostes si activen des de l'ordinador l'opció "Respostes a l'esdeveniment" a la configuració de Google Calendar.

Afegir una nota a la confirmació d'assistència

1. Fes clic en un esdeveniment al calendari.
  2. Al costat de "Potser", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Afegeix una nota.
  3. Escriu-la.
  4. Opcional: tria una opció d'assistència Fletxa avall.
  5. Fes clic a Desa.

Reenviar invitacions del calendari

Important: si reenvies una invitació, és possible que el destinatari pugui veure les dades actualitzades de les reunions, així com canviar la teva resposta de confirmació d'assistència en qualsevol moment.

Si tens permís per afegir convidats a un esdeveniment, els pots reenviar la invitació per correu electrònic. Quan responguin a la invitació, se'ls afegirà a la llista de convidats. També podran convidar altres persones.

Si no vols que els convidats puguin afegir altres persones, edita l'esdeveniment i, a la secció "Els convidats poden:", desmarca la casella "convidar altres persones".