Een afspraak wissen of verwijderen

Als je een afspraak niet meer wilt weergeven, kun je deze verwijderen uit je Google-agenda.

Een afspraak verwijderen

Als je een afspraak hebt gemaakt of toestemming hebt om een afspraak te bewerken, kun je deze verwijderen. Hiermee wordt de afspraak verwijderd uit je agenda en uit de agenda's van iedereen die is uitgenodigd.

Computer
  1. Open op je computer Google Agenda.
  2. Klik op de afspraak die je wilt verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen.
Android-app
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Open de afspraak die je wilt verwijderen.
  3. Tik op 'Bewerken' > Verwijderen > OK.

Opmerking: Als je niet de eigenaar van de afspraak bent, wordt de afspraak alleen verwijderd uit jouw agenda.

iPhone-app
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Open de afspraak die je wilt verwijderen.
  3. Tik op 'Bewerken' > Verwijderen > Afspraak verwijderen.

Een terugkerende afspraak verwijderen

Als je een terugkerende afspraak verwijdert, worden de onderstaande opties weergegeven. Als iemand anders de terugkerende afspraak heeft gemaakt, worden deze opties niet weergegeven.

• Alleen deze keer: hiermee wordt deze specifieke afspraak verwijderd, maar alle andere terugkerende afspraken niet.
  • Alle afspraken in de reeks: hiermee worden deze afspraak, eerdere afspraken en afspraken in de toekomst verwijderd.
  • Alle volgende keren: hiermee worden deze afspraak en afspraken in de toekomst verwijderd.

Een afspraak verwijderen uit je agenda

Als je bent uitgenodigd voor een afspraak maar je geen toestemming hebt om deze te bewerken, kun je de afspraak wel verwijderen uit je eigen agenda.

Hiermee wordt de afspraak verwijderd uit jouw agenda, maar blijft de afspraak staan in de agenda's van andere genodigden.

Computer
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Open de afspraak die je wilt verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen of Uit deze agenda verwijderen.
Android-app
  1. Open de Google Agenda-app
  2. Open de afspraak die je wilt verwijderen.
  3. Tik op 'Bewerken'  > Verwijderen > OK.
iPhone-app
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Tik op de afspraak die je wilt verwijderen.
  3. Tik op 'Bewerken'  > Verwijderen > Afspraak verwijderen.

Problemen oplossen

Ik heb een afspraak verwijderd, maar deze is nog steeds zichtbaar in de agenda van andere mensen

Nadat een afspraak is verwijderd, kan het even duren voordat deze ook is verwijderd uit de agenda van andere mensen.

Als je een afspraak hebt verwijderd waarvan je niet de eigenaar bent, moet de eigenaar deze verwijderen voordat de afspraak ook niet meer zichtbaar is in de agenda van andere mensen.