Tapahtuman poistaminen

Jos et enää halua nähdä tapahtumaa, voit poistaa sen Google Kalenteristasi.

Luomasi tapahtuman poistaminen

Jos olet itse luonut tapahtuman tai sinulla on tapahtuman muokkausoikeus, voit poistaa tapahtuman. Toiminto poistaa tapahtuman omasta kalenteristasi sekä muiden kutsuttujen henkilöiden kalentereista.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa poistettavaa tapahtumaa.
  3. Klikkaa Poista tai Poista tapahtuma Poista.

Tapahtuman poistaminen, jos olet saanut kutsun tapahtumaan

Jos sinut kutsuttiin tapahtumaan, voit poistaa sen kalenteristasi.

Toiminnolla tapahtuma poistetaan kalenteristasi, mutta muut tapahtumaan kutsutut henkilöt näkevät tapahtuman normaalisti.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Avaa poistettava tapahtuma.
  3. Valitse Poista tai Poista tästä kalenterista Poista.

Toistuvan tapahtuman poistaminen

Toistuvan tapahtuman poistamisvaihtoehdot on esitetty alla. Nämä vaihtoehdot eivät näy, jos joku muu on luonut toistuvan tapahtuman.

• Tämä tapahtuma tai Vain tämä kerta: Tämä tapahtuma poistetaan, mutta kaikki tulevat tapahtumakerrat säilytetään.
  • Tämä ja seuraavat tapahtumat tai Kaikki seuraavat: Tämä ja kaikki tulevat tapahtumat poistetaan.
  • Kaikki tapahtumat tai Kaikki tapahtuman toistokerrat: Tapahtuman kaikki toistokerrat poistetaan.

Poistettujen tapahtumien tarkasteleminen roskakorissa (vain tietokoneversiossa)

Kun poistat luomasi tapahtuman tai tapahtuman, johon sinulla on muokkausoikeus, tapahtuma säilyy kyseisen kalenterin roskakorissa 30 päivää. Voit palauttaa tapahtumat roskakorista tai poistaa ne pysyvästi.

Huom. Käyttäjät, joilla on Tee muutoksia tapahtumiin- tai Tee muutoksia JA hallitse jakamista ‑käyttöoikeus kalenteriin, voivat nähdä tapahtumat roskakorissa ja siirtää niitä.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Roskakori. Näytölle avautuvat kyseisestä kalenterista poistetut tapahtumat.
    • Voit poistaa yksittäisen tapahtuman valitsemalla sen vierestä Poista Roskakori
    • Voit poistaa kaikki valitut tapahtumat valitsemalla luettelon yläpuolelta Poista pysyvästi kaikki valitut Roskakori.
    • Voit palauttaa yksittäisen tapahtuman valitsemalla sen vierestä Palauta Kumoa.
    • Voit palauttaa kaikki valitut tapahtumat valitsemalla luettelon yläpuolelta Palauta kaikki valitut Kumoa.
    • Voit poistaa kaikki tapahtumat valitsemalla Tyhjennä roskakori ja sitten Tyhjennä.

Haluan poistaa sähköposti-ilmoitukset käytöstä

Kun poistat ensimmäisen kerran tapahtuman, joka siirretään roskakoriin, Google Kalenteri lähettää siitä sähköposti-ilmoituksen. Tätä ilmoitusta ei voi poistaa käytöstä, mutta se on ainoa roskakoriin liittyvä sähköposti-ilmoitus, joka lähetetään.

Poistin tapahtuman, mutta muut näkevät sen edelleen omissa kalentereissaan

Tapahtuman poistamisen jälkeen tapahtuman poistuminen muiden henkilöiden kalentereista saattaa kestää jonkin aikaa.

Jos poistit jonkun muun omistaman tapahtuman, tapahtuman omistajan on poistettava tapahtuma, jotta se poistuu muidenkin henkilöiden kalentereista.

Kaikki poistamani tapahtumat eivät näy roskakorissa

Kaikki poistamasi tapahtumat eivät välttämättä näy kalenterin roskakorissa näistä syistä:

• Tapahtumia säilytetään kalenterin roskakorissa vain 30 päivää.
  • Jos sinulla ei ole sen kalenterin muokkausoikeutta, jossa tapahtuma luotiin, et näe tapahtumaa roskakorissa.
  • Jokaisella kalenterilla on oma roskakori. Tarkista myös muiden kalenteriesi roskakorit.
  • Kaikki, joilla on kalenterin muokkausoikeus, voivat poistaa tapahtumat pysyvästi tai palauttaa niitä roskakorista. Jos jollakin muulla on käyttöoikeus kalenteriisi, kysy, onko hän siirtänyt tapahtuman.

Huomautus: jos poistit toistuvan tapahtuman, katso Poistin toistuvan tapahtuman -kohta.

Palauttamastani tapahtumasta puuttuvat vastauspyynnöt

Kun tapahtuma palautetaan roskakorista, osallistujien on vastattava tapahtumakutsuun uudelleen.

Jos varaamasi tila ei ole enää käytettävissä, se yliviivataan kalenteritapahtumasta.

Poistin toistuvan tapahtuman

Yhden tapahtumakerran poistaminen kerrallaan

Jokainen poistamasi tapahtuma näkyy omalla rivillään roskakorissa.

Useamman tapahtumakerran poistaminen kerralla

Kaikki tapahtumat näkyvät yhdellä rivillä sen sijaan, että jokainen tapahtuma näkyisi omalla rivillään. Kun palautat tapahtuman roskakorista, kaikki poistamasi tapahtumakerrat palautetaan.