Legg til noen andres Google-kalender

Du kan se kalenderen til en annen person hvis vedkommende har delt den med deg. Hvis kalenderen ikke er delt med deg ennå, kan du be om å få tilgang.

Måter du kan legge til andres kalendere på

Legg til via en e-postadresse

Be om tilgang til en kalender

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Andre kalendere på venstre side.
  3. Skriv inn den andre personens e-postadresse i feltet Legg til en venns kalender eller Legg til kalender for medarbeider.
  4. Trykk på Enter.
  5. Avhengig av hvordan personens kalender er delt, skjer ett av følgende:
    • Hvis kalenderen ikke er delt med deg, ser du et skjema der du kan be om tilgang.
    • Hvis kalenderen allerede er delt med deg, blir den lagt til på venstre side under «Andre kalendere».
    • Hvis den andre personen ikke har Google Kalender, får du muligheten til å invitere vedkommende til å bruke Google Kalender.

Godkjenning fra andre

Hvis den andre personens kalender ikke er delt med deg, får vedkommende en e-post som ber om tilgang.

For å godta forespørselen din må den andre personen gjøre følgende:

1. Åpne e-posten med tilgangsforespørselen på en datamaskin.
  2. Klikke på linken i e-posten.
  3. Velge en tillatelsesinnstilling på siden som åpnes, og velge Legg til person.
  4. Klikke på Lagre.

Etter at den andre personen har godtatt forespørselen din, vises vedkommendes kalender på venstre side under «Andre kalendere». Hvis du ikke ser den, kan du prøve å laste inn siden på nytt.

Legg til via en link

Du kan bare legge til kalendere via linker hvis den andre personens kalender er offentlig.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Ved siden av «Andre kalendere» til venstre klikker du på nedoverpilen Pil ned.
  3. Velg Legg til via nettadresse.
  4. Angi kalenderens adresse i feltet. Adressen må være en ICAL-link.
  5. Klikk på Legg til kalender. Kalenderen vises på venstre side under «Andre kalendere».

Merk: Det kan ta opptil 12 timer før endringene vises i Google Kalender.

Skjul andres kalendere

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Andre kalendere på venstre side.
  3. Klikk på navnet på den andre personens kalender for å skjule den. Hvis kalenderen har en tom rute, er den skjult.

Tips: Hvis du vet at du aldri trenger å se denne kalenderen igjen, kan du avslutte abonnementet.