Legg til noen andres Google-kalender

Du kan se kalenderen til en annen person hvis vedkommende har delt den med deg. Hvis kalenderen ikke er delt med deg ennå, kan du be om å få tilgang.

Måter du kan legge til andres kalendere på

Legg til via en e-postadresse

Be om tilgang til en kalender

1. Åpne Google Kalender på datamaskinen din.
  2. På venstre side, ved siden av «Andre kalendere», klikker du på Legg til Legg tilog så Abonner på kalenderen.
  3. I «Legg til kalender» -boksen skriver du inn personens e-postadresse eller klikker på en fra listen.
  4. Trykk på Enter.
  5. Avhengig av hvordan personens kalender deles, skjer ett av følgende:
    • Hvis kalenderen ikke deles med deg, får du en melding om å be om tilgang.
    • Hvis kalenderen allerede er delt med deg, blir den lagt til på venstre side under «Andre kalendere».
    • Hvis den andre personen ikke har noen Google-kalender, ber vi deg om å invitere vedkommende til å bruke Google Kalender.

Godkjenning fra andre

Hvis kalenderen ikke er delt med deg, får den andre personen en e-post der han eller hun blir bedt om å gi tilgang.

For å godta forespørselen din må den andre personen gjøre følgende:

1. Åpne e-posten med tilgangsforespørselen på en datamaskin.
  2. klikke på linken i e-posten;
  3. Velge en tillatelsesinnstilling på siden som åpnes, og velge Legg til person.
  4. Klikk på Lagre.

Etter at den andre personen har godtatt forespørselen din, vises vedkommendes kalender på venstre side under «Andre kalendere». Hvis du ikke ser den, kan du prøve å laste inn siden på nytt.

Legg til via en link

Du kan bare legge til kalendere via linker hvis den andre personens kalender er offentlig.

1. Åpne Google Kalender på datamaskinen din.
  2. Klikk på Legg til  Legg tilog så Fra nettadresse til venstre ved siden av «Andre kalendere».
  3. Angi kalenderens adresse i feltet.
  4. Klikk på Legg til kalender. Kalenderen vises på venstre side under «Andre kalendere».

Det kan ta opptil 12 timer før endringer vises i Google Kalender.

Skjul andres kalendere

1. Åpne Google Kalender på datamaskinen din.
  2. Klikk på Andre kalendere på venstre side.
  3. Klikk på navnet på den andre personens kalender for å skjule den. Hvis kalenderen har en tom rute, er den skjult.

Hvis du ikke trenger å se denne kalenderen lenger, kan du også avslutte abonnementet.