Subscriure's al calendari de Google d'un altre usuari

Pots veure els calendaris de totes aquelles persones que els hagin compartit amb tu. També pots sol·licitar accedir-hi si encara no l'han compartit amb tu.

Important: per cercar un calendari a què et vols subscriure, només pots utilitzat Google Calendar a l'ordinador o en un navegador per a mòbils.

Fer servir una adreça electrònica per subscriure's a un calendari

Pas 1: demana veure un calendari

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, al costat de la llista "Altres calendaris", fes clic a Afegeix Afegeix altres calendaris i, a continuació, Subscriu-me al calendari. Si el calendari s'ha compartit amb tu, rebràs un correu electrònic.
  3. Al quadre "Afegeix un calendari", introdueix l'adreça electrònica de la persona en qüestió o selecciona'n alguna de la llista.
  4. Prem Retorn.
  5. Segons si aquest calendari s'ha compartit, es produirà una d'aquestes situacions:
    • Si no està compartit amb tu, et demanarem que sol·licitis accedir-hi.
    • Si ja està compartit amb tu, s'afegirà el calendari a la llista "Altres calendaris" que hi ha al lateral esquerre.
    • Si la persona en qüestió no té cap calendari de Google, et demanarem que la convidis a utilitzar Google Calendar.
Consultar com et pots subscriure a un calendari que no és teu

Pas 2: (opcional) obtén l'aprovació de l'altra persona

Si un calendari que has sol·licitat no està compartit amb tu, el propietari del calendari rep un correu electrònic en què se li sol·licita accés.

Per acceptar la teva sol·licitud, l'altra persona:

1. Des d'un ordinador, ha d'obrir el correu electrònic que li has enviat per sol·licitar accés.
  2. Ha de fer clic a l'enllaç del correu electrònic.
  3. A la pàgina de configuració que s'obre, ha d'assegurar-se que el teu usuari estigui seleccionat i ha de triar una opció de configuració de permís.
  4. Ha de fer clic a Envia.

Consell: quan l'altra persona accepti la teva sol·licitud, rebràs un correu electrònic amb un enllaç a "Afegeix aquest calendari". Un cop afegeixis el calendari, es mostrarà a la llista "Altres calendaris" que hi ha a l'esquerra. Si no s'hi mostra, actualitza la pàgina.

Utilitzar un enllaç per afegir un calendari públic

Important: només pots afegir el calendari d'una altra persona amb un enllaç si el calendari és públic. Obtén més informació sobre els calendaris públics.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, al costat de la llista "Altres calendaris", fes clic a Afegeix Afegeix altres calendaris i, a continuació, A partir d'un URL.
  3. Introdueix l'adreça del calendari.
  4. Fes clic a Afegeix un calendari. El calendari es mostrarà a la llista "Altres calendaris" que hi ha a l'esquerra.

Consell: els canvis poden tardar fins a 12 hores a aplicar-se a Google Calendar.

El calendari públic no es mostra al meu calendari

Si un calendari públic no es mostra al calendari principal, és possible que la mida del fitxer sigui massa gran. Google Calendar només funciona amb fitxers d'un megabyte (1 MB) o més petits. Per comprovar si el problema és aquest:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, passa el cursor per sobre del calendari públic.
  3. Fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  4. A "Configuració del calendari", fes clic a "Estat".
  5. Si es mostra el missatge d'error "No s'ha pogut recollir l'URL", és possible que el calendari públic sigui massa gran. Si vols una solució que permeti importar només els esdeveniments existents, ves a l'article Solucionar problemes d'importació. A la secció "Errors de format", ves a "Fitxer ICAL (acabat amb 'ics')" i, a continuació, comprova la mida del fitxer.

Amagar el calendari d'una altra persona

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, a la llista "Altres calendaris", desmarca el calendari que vulguis amagar.

Consell: si no vols suprimir permanentment un calendari de la llista, també pots cancel·lar la subscripció. Per restaurar l'accés al calendari, torna-t'hi a subscriure.