Toisen henkilön Google Kalenterin lisääminen

Voit tarkastella toisen henkilön kalenteria, jos hän on jakanut sen kanssasi. Jos kalenteria ei ole jaettu sinulle, voit pyytää käyttöoikeutta.

Toisen henkilön kalenterin lisäämistavat

Lisääminen sähköpostiosoitteen avulla

Kalenterin tarkasteluoikeuden pyytäminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa Muut kalenterit ‑osion vasemmalta puolelta Lisää Lisääja sitten Tilaa kalenteri.
  3. Kirjoita Lisää kalenteri ‑ruutuun henkilön sähköpostiosoite tai klikkaa sitä luettelosta  Paina Enter.
  4. Kalenterin jakamistavasta riippuen tapahtuu jokin seuraavista:
    • Jos kalenteria ei ole jaettu sinulle, voit pyytää käyttöoikeutta.
    • Jos kalenteri on jo jaettu kanssasi, henkilön kalenteri lisätään vasemmalla näkyvään Muut kalenterit ‑osioon.
    • Jos kyseisellä henkilöllä ei ole Google Kalenteria, voit kutsua hänet käyttämään Google Kalenteria.

Jakamispyynnön hyväksyminen

Huom.: Jos kalenteria ei ole jaettu kanssasi, kalenterin omistajalle lähetetään käyttöoikeuspyyntö sähköpostitse.

Toinen henkilö voi hyväksyä pyynnön seuraavasti:

1. Avaa tietokoneella sähköposti, jolla käyttöoikeutta pyydettiin.
  2. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä.
  3. Valitse avautuvalla Asetukset-sivulla käyttöoikeusasetukset ja valitse Lisää henkilö.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kun henkilö on hyväksynyt pyyntösi, hänen kalenterinsa lisätään vasemmassa reunassa olevaan Muut kalenterit ‑kohtaan. Jos et näe kalenteria, kokeile päivittää sivu.

Lisääminen linkin kautta

Huom.: Voit lisätä kalenterin linkin kautta vain, jos toisen henkilön kalenteri on julkinen.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa Muut kalenterit ‑osion vasemmalla puolella olevaa kohtaa Lisää  Lisääja sitten URL-osoitteesta.
  3. Kirjoita kalenterin osoite kenttään.
  4. Klikkaa Lisää kalenteri. Kalenteri lisätään vasemmassa reunassa olevaan Muut kalenterit ‑kohtaan.

Huom. Voi kulua 12 tuntia ennen kuin muutokset näkyvät Google Kalenterissa.

Toisen henkilön kalenterin piilottaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmasta reunasta Muut kalenterit
  3. Piilota kalenteri klikkaamalla toisen henkilön kalenterin nimeä. Jos kalenteri on piilotettu, sen nimen vieressä on tyhjä valintaruutu.

Vinkki: Jos et enää halua nähdä tätä kalenteria, voit myös peruuttaa tilauksen.