Afegir el calendari de Google d'un altre usuari

Pots veure els calendaris de totes aquelles persones que els hagin compartit amb tu. També pots sol·licitar accedir-hi si encara no l'han compartit amb tu.

Maneres d'afegir el calendari d'una altra persona

Afegir-lo mitjançant una adreça electrònica

Sol·licitar accés a un calendari

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A la part esquerra de la pàgina, fes clic a Altres calendaris.
  3. Als quadres Afegeix el calendari d'un amic o Afegeix el calendari d'un company de feina, introdueix l'adreça electrònica de l'altra persona.
  4. Prem Retorn.
  5. En funció de com comparteixi el calendari aquesta persona, es produirà una de les accions següents:
    • Si no el comparteix amb tu, es mostra un formulari per sol·licitar accedir-hi.
    • Si ja el comparteix amb tu, s'afegeix a la llista "Altres calendaris" que hi ha al lateral esquerre de la pàgina.
    • Si la persona en qüestió no té cap calendari de Google, es mostra l'opció de convidar-lo a utilitzar Google Calendar.

Rebre l'aprovació de l'altra persona

L'altra persona rep un correu de sol·licitud d'accés en cas que no comparteixi el calendari amb tu.

Per acceptar la teva sol·licitud, la persona en qüestió ha de fer el següent:

1. Des d'un ordinador, ha d'obrir el correu electrònic que li has enviat per sol·licitar accés.
  2. A continuació, ha de fer clic a l'enllaç del missatge.
  3. A la pàgina de configuració que s'obre, ha de triar una opció de configuració del permís i seleccionar Afegeix una persona.
  4. Per últim, ha de fer clic a Desa.

Un cop l'altra persona hagi acceptat la sol·licitud, el calendari s'inclou a la llista "Altres calendaris" que figura al lateral esquerre de la pàgina. Si no s'hi mostra, prova d'actualitzar la pàgina.

Afegir-lo mitjançant un enllaç

Només pots utilitzar un enllaç per afegir el calendari d'una altra persona si el calendari és públic. Segueix aquests passos:

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, al costat d'"Altres calendaris", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Selecciona Afegeix per URL.
  4. Al camp de text, escriu l'adreça del calendari, que ha de ser un enllaç ICAL.
  5. Fes clic a Afegeix un calendari. El calendari es mostra a la llista "Altres calendaris" que hi ha al lateral esquerre de la pàgina.

Nota: pot ser que els canvis no es facin efectius a Google Calendar fins al cap de 12 hores.

Amagar el calendari d'una altra persona

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A la part esquerra de la pàgina, fes clic a Altres calendaris
  3. Fes clic al nom del calendari de l'altra persona per amagar-lo. Els calendaris que tenen un quadre buit al costat estan amagats.

Consell: si ja no necessites veure aquest calendari, també pots cancel·lar-ne la subscripció.

Articles relacionats