Afegir el calendari de Google d'una altra persona

Pots veure els calendaris de totes aquelles persones que els hagin compartit amb tu. També pots sol·licitar accedir-hi si encara no l'han compartit amb tu.

Maneres d'afegir el calendari d'una altra persona

Afegir un calendari mitjançant una adreça electrònica

Sol·licitar accés a un calendari

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. Al lateral esquerre, al costat de la secció "Altres calendaris", fes clic a Afegeix Afegeix i, a continuació, Subscriu-me a un calendari.
  3. Al quadre "Afegeix un calendari", introdueix l'adreça electrònica de la persona en qüestió o fes clic a algú de la llista prem Retorn.
  4. En funció de com hagi compartit el calendari aquesta persona, es produirà una d'aquestes situacions:
    • Si no l'ha compartit amb tu, se't demanarà que sol·licitis accedir-hi.
    • Si ja l'ha compartit amb tu, s'afegeix a la llista "Altres calendaris" que hi ha al lateral esquerre.
    • Si la persona en qüestió no té cap calendari de Google, se't demanarà que la convidis a utilitzar Google Calendar.

Rebre l'aprovació de l'altra persona

Nota: si la persona en qüestió no ha compartit el calendari amb tu, rep una sol·licitud d'accés per correu electrònic.

Per acceptar la teva sol·licitud, la persona en qüestió ha de fer el següent:

1. Des d'un ordinador, ha d'obrir el correu electrònic que li has enviat per sol·licitar accés.
  2. A continuació, ha de fer clic a l'enllaç del missatge.
  3. A la pàgina de configuració que s'obre, ha de triar una opció de configuració del permís i seleccionar Afegeix una persona.
  4. Per últim, ha de fer clic a Desa.

Quan aquesta persona accepti la sol·licitud, el seu calendari es mostrarà a la llista "Altres calendaris" que hi ha al lateral esquerre. Si no el veus, actualitza la pàgina.

Afegir un calendari mitjançant un enllaç

Nota: només pots utilitzar un enllaç per afegir el calendari d'una altra persona si el calendari és públic.

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, al costat de la secció "Altres calendaris", fes clic a Afegeix Afegeix i, a continuació, A partir d'un URL.
  3. Al camp de text, escriu l'adreça del calendari,
  4. Fes clic a Afegeix un calendari. Es mostrarà a la llista "Altres calendaris" que hi ha al lateral esquerre de la pàgina.

Nota: els canvis poden tardar fins a 12 hores a aplicar-se a Google Calendar.

Amagar el calendari d'una altra persona

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A la part esquerra de la pàgina, fes clic a Altres calendaris
  3. Fes clic al nom del calendari de l'altra persona per amagar-lo. Els calendaris que tenen una casella buida al costat estan amagats.

Consell: si ja no necessites veure aquest calendari, també pots cancel·lar-ne la subscripció.

Articles relacionats