Subscriure's al calendari de Google d'un altre usuari

Pots veure els calendaris de totes aquelles persones que els hagin compartit amb tu. També pots sol·licitar accedir-hi si encara no l'han compartit amb tu.

Important: per cercar un calendari a què et vols subscriure, només pots utilitzat Google Calendar a l'ordinador o en un navegador per a mòbils.

Afegir un calendari que algú ha compartit amb tu

Quan algú comparteix el seu calendari amb la teva adreça electrònica, reps un correu electrònic amb un enllaç per afegir-ne el calendari. Obtén informació sobre com es poden compartir calendaris.

1. Al correu electrònic, toca l'enllaç que diu Afegeix aquest calendari.
  2. S'obrirà l'aplicació Google Calendar.
  3. A la finestra emergent que apareix, toca .
  4. El calendari es mostrarà a l'esquerra, a la llista "Els meus calendaris".

Mostrar o amagar un calendari a què t'has subscrit

Important: només et pots subscriure a un calendari des del web (a calendar.google.com).

Pots mostrar o amagar calendaris a què ja t'hagis subscrit, però no et pots subscriure a cap calendari des de l'aplicació Google Calendar.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toca el calendari que vols veure.
    • Opcional: per trobar més calendaris, toca Mostra'n més.
  4. Marca o desmarca el calendari que prefereixis.