Opret og administrer en offentlig Google-kalender

Du kan dele din kalender offentligt, så alle kan se den.

Sådan fungerer offentlige kalendere

Når du gør en kalender offentlig, kan andre personer:

• Find din offentlige kalender på et website. Hvis der kan søges efter det pågældende website, kan man finde din kalender i søgeresultaterne.
  • Synkronisere din kalender med andre programmer.
  • Abonnere på din offentlige kalender, og se den i Google Kalender.

Når du gør en kalender offentlig, kan du vælge at lade andre tjekke oplysningerne for begivenheden eller kun oplysninger om, hvorvidt du er ledig eller optaget.

Gør din kalender offentlig

Du kan oprette adskillige kalendere og dele dem med forskellige personer. Du kan f.eks. have en offentlig kalender, som du deler med alle, og en privat kalender, som kun er synlig for dig.
Bemærk! Du kan kun redigere Google Kalender-delingsindstillinger på en computer og ikke via mobilappen.
Markér din kalender som offentlig
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på navnet på den kalender, du vil dele, til venstre under "Indstillinger for mine kalendere".
  4. Under "Adgangstilladelser for begivenheder" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Gør kalenderen offentligt tilgængelig".
  5. Klik på OK.

Tip! Hvis du ikke vil have, at andre skal læse oplysningerne om dine begivenheder, skal du vælge Se kun ledig/optaget (skjul information).

Google Workspace-brugere: Din domæneadministrator begrænser muligvis dine delingsindstillinger. Kontakt din domæneadministrator, hvis du ikke kan finde nogen delingsindstillinger.

Stop med at dele din kalender offentligt
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Til venstre under "Mine kalendere" skal du holde markøren over den kalender, du ikke længere vil dele offentligt.
  3. Klik på Valgmuligheder Mere og så Indstillinger og deling.
  4. Under "Adgangstilladelser for begivenheder" skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Gør kalenderen offentligt tilgængelig".
Tip! Denne ændring tager normalt kun et par minutter, men der kan gå op til 4 timer, før ændringen træder i kraft.

Del din offentlige kalender

Du kan dele din offentlige kalender på flere forskellige måder:
Integrer din kalender på et website

Du kan integrere en kalender på et website. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer en Google-kalender til dit website.

Del den med en bestemt person
Du kan dele din kalender med en bestemt person. Få flere oplysninger om, hvordan du deler din kalender med en person.
Del et link

Du kan dele din kalender som et link, så andre kan få adgang til din kalender i en webbrowser, Google Kalender eller en anden app.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på navnet på den kalender, du vil dele, i venstre side under "Indstillinger for mine kalendere".
    • Sådan giver du folk tilladelse til at abonnere på din kalender: Under "Adgangstilladelser for begivenheder" skal du klikke på Hent link til deling og så Kopiér link.
    • Sådan får du et link, der ikke kræver, at andre skal logge ind eller abonnere: Klik på Integrer kalender og så Kopiér linket "Offentlig webadresse til denne kalender" for at dele det.
    • Sådan deler du en kalender, der er tilgængelig i iOS: Klik på Integrer kalender og så Kopiér linket i "Offentlig adresse i iCal-format". ". iCal-adressen fungerer kun, hvis kalenderen er offentlig.

Føj begivenheder til en offentlig kalender

Hvis du deler flere kalendere med andre personer, skal du vælge den korrekte kalender, når du opretter en ny begivenhed.

• Medmindre du ændrer indstillingen, har nye begivenheder kalenderens standardindstillinger. Hvis din standardindstillingen f.eks. er indstillet til "Offentlig", kan alle finde din nye begivenhed.
  • Du kan tilsidesætte din kalenders standardindstillinger ved at ændre privatlivsindstillingerne for din begivenhed.