Opret og administrer en offentlig Google-kalender

Du kan dele din kalender offentligt, så alle kan se den.

Sådan fungerer offentlige kalendere

Når du gør en kalender offentlig, kan andre personer:

• Find din offentlige kalender på et website. Hvis der kan søges efter det pågældende website, kan man finde din kalender i søgeresultaterne.
  • Synkronisere din kalender med andre apps.
  • Abonner på din offentlige kalender, og se den i Google Kalender.

Når du gør en kalender offentlig, kan du vælge at gøre samtlige oplysninger om begivenheden synlige for andre personer eller kun at lade dem se, hvornår du er ledig eller optaget.

Gør din kalender offentlig

Du kan oprette adskillige kalendere og dele dem med forskellige personer. Du kan f.eks. have en offentlig kalender, som du deler med alle, og en privat kalender, som kun er synlig for dig.

Bemærk! Du kan kun redigere Google Kalender-delingsindstillinger via en computer og ikke via mobilappen.

Markér din kalender som offentlig
  1. Åbn Google Kalender på en computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på navnet på den kalender, du vil dele.
  4. Åbn Adgangstilladelser.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør kalenderen offentligt tilgængelig"
  6. Vælg Se kun ledig/optaget (skjul oplysninger), hvis du ikke vil have, at andre kan se oplysninger om dine begivenheder.

G Suite-brugere: Din domæneadministrator begrænser muligvis dine delingsindstillinger. Kontakt din domæneadministrator, hvis du ikke kan finde nogen indstillinger for deling.

Stop med at dele din kalender offentligt
  • Åbn Google Kalender på en computer.
  • Find den kalender, du ikke længere vil dele offentligt, i venstre side under "Mine kalendere".
  • Åbn Adgangstilladelser.
  • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Gør kalenderen offentligt tilgængelig".

Bemærk! Denne ændring afspejles som regel først efter et par minutter, men der kan gå helt op til 4 timer.

Del din offentlige kalender

Du kan dele din offentlige kalender på flere forskellige måder:

Integrer din kalender på et website

Du kan integrere en kalender på et website. Få flere oplysninger om, hvordan du integrerer din kalender på et website.

Del den med en bestemt person

Du kan dele din kalender med en bestemt person. Få flere oplysninger om, hvordan du deler din offentlige kalender med en bestemt person.

Del ved hjælp af et link

Du kan dele din kalender ved hjælp af et link, så andre kan se din kalender i en webbrowser, Google Kalender eller en anden app.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på navnet på den kalender, du vil dele.
    • Hvis du vil have personer til at abonnere på din kalender, skal du klikke på Adgangstilladelser og så Hent link til deling.​
    • Hvis du vil have et link, som ikke forudsætter, at personer skal logge ind eller abonnerer, skal du klikke på Integrer kalender og dele det offentlige link.

Føj begivenheder til en offentlig kalender

Hvis du har adskillige kalendere, der er delt med forskellige personer, skal du sørge for, at du vælger den rette kalender, når du opretter en ny begivenhed.

• Medmindre du ændrer indstillingen, har nye begivenheder kalenderens standardindstillinger. Hvis din standardindstillingen f.eks. er indstillet til "Offentlig", kan alle finde din nye begivenhed.
  • Du kan ændre en begivenheds indstillinger for synlighed for at tilsidesætte kalenderens standardindstillinger.