Crear i gestionar un calendari públic de Google Calendari

Pots compartir el calendari públicament perquè qualsevol persona pugui consultar-lo.

Com funcionen els calendaris públics

En crear un calendari públic, altres usuaris poden:

• Trobar el teu calendari públic en un lloc web. Si aquest lloc web es pot cercar, els usuaris trobaran el calendari als resultats de la cerca.
  • Sincronitzar el teu calendari amb altres aplicacions.
  • Subscriure's al teu calendari públic i veure'l a Google Calendar.

En fer públic un calendari, pots triar què vols que consultin els altres usuaris: tots els detalls dels esdeveniments o bé només si estàs lliure o ocupat.

Fer públic el teu calendari

Pots tenir diversos calendaris i compartir-los amb usuaris diferents. Per exemple, pots tenir un calendari públic que comparteixis amb tothom i un altre de privat que només tu puguis veure.

Nota: només pots editar la configuració de compartició de Google Calendar des d'un ordinador; no pots fer-ho des de l'aplicació mòbil.

Marcar el calendari com a públic
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. Fes clic al nom del calendari que vols compartir.
  4. Obre Permisos d'accés.
  5. Marca la casella "Permet que estigui disponible públicament".
  6. Si no vols que altres persones trobin els detalls dels teus esdeveniments, selecciona Veure només disponible/ocupat (amaga els detalls).

Usuaris de G Suite: és possible que l'administrador del domini restringeixi la configuració de compartició. Si no trobes algunes opcions de compartició, contacta amb l'administrador del domini.

Deixar de compartir el calendari públicament
  • A l'ordinador, obre Google Calendar.
  • A la llista "Els meus calendaris", a la part esquerra, cerca el calendari que ja no vols compartir públicament.
  • Obre Permisos d'accés.
  • Desmarca la casella "Permet que estigui disponible públicament".

Nota: normalment, aquest canvi es fa efectiu en pocs minuts, però pot tardar fins a 4 hores.

Compartir el calendari públic

Hi ha diverses maneres de compartir el calendari públic:

Inserir el calendari en un lloc web

Pots inserir el calendari en un lloc web. Obtén informació sobre com es fa.

Compartir el calendari amb una persona determinada

Pots compartir el calendari amb una persona determinada. Obtén informació sobre com es fa.

Compartir el calendari mitjançant un enllaç

Comparteix l'enllaç del teu calendari perquè altres persones puguin veure'l en un navegador web, a Google Calendar o en una altra aplicació.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. Fes clic al nom del calendari que vols compartir.
    • Si vols que altres persones se subscriguin al teu calendari, fes clic a Permisos d'accés i, a continuació, Obtén un enllaç per compartir.
    • Si vols un enllaç que no requereixi registrar-se ni subscriure's, fes clic a Integra el calendari i comparteix l'enllaç públic.

Afegir esdeveniments a un calendari públic

Si comparteixes diversos calendaris amb persones diferents, assegura't de seleccionar el calendari corresponent en crear un esdeveniment.

• Tret que ho canviïs, els esdeveniments es creen d'acord amb la configuració predeterminada. Per exemple, si el valor predeterminat és "públic", qualsevol usuari pot trobar l'esdeveniment que hagis creat.
  • Pots canviar la configuració de visibilitat d'un esdeveniment per substituir la configuració predeterminada del calendari.