Crear i gestionar un calendari públic de Google Calendar

Pots compartir el calendari públicament perquè qualsevol persona pugui consultar-lo.

Com funcionen els calendaris públics

En crear un calendari públic, altres usuaris poden:

• Trobar el teu calendari públic en un lloc web. Si aquest lloc web es pot cercar, els usuaris trobaran el calendari als resultats de la cerca.
  • Sincronitzar el teu calendari amb altres aplicacions.
  • Subscriure's al teu calendari públic i veure'l a Google Calendar.

En fer públic un calendari, pots triar què vols que puguin consultar les altres persones: tots els detalls dels esdeveniments o bé només si estàs lliure o ocupat.

Fer públic el teu calendari

Pots tenir diversos calendaris i compartir-los amb usuaris diferents. Per exemple, pots tenir un calendari públic que comparteixis amb tothom i un altre de privat que només tu puguis veure.
Important: només pots editar la configuració de compartició de Google Calendar des d'un ordinador; no pots fer-ho des de l'aplicació mòbil.
Marcar el calendari com a públic
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i després Configuració.
  3. A l'esquerra, a "Configuració dels meus calendaris", fes clic al nom del calendari que vulguis compartir.
  4. A "Permisos d'accés per als esdeveniments", marca la casella "Permet que estigui disponible públicament".
  5. Fes clic a D'acord.

Consell: si no vols que altres persones llegeixin els detalls dels teus esdeveniments, selecciona Veure només disponible/ocupat (amaga els detalls).

Usuaris de Google Workspace: l'administrador del teu domini pot restringir la configuració de compartició. Si no trobes algunes opcions de compartició, contacta amb l'administrador del domini.

Deixar de compartir el calendari públicament
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, a "Els meus calendaris", col·loca el cursor a sobre del calendari que ja no vulguis compartir públicament.
  3. Fes clic a Opcions Més i després Configuració i compartició.
  4. A "Permisos d'accés per als esdeveniments", desmarca la casella "Permet que estigui disponible públicament".
Consell: normalment, aquest canvi es fa efectiu en pocs minuts, però pot tardar fins a 4 hores.

Compartir el calendari públic

Hi ha diverses maneres de compartir el calendari públic:
Inserir el calendari en un lloc web

Pots inserir un calendari en un lloc web. Obtén informació sobre com pots afegir un calendari de Google al teu lloc web.

Compartir el calendari amb una persona determinada
Pots compartir el teu calendari amb una persona determinada. Obtén informació sobre com pots compartir el calendari públic amb altres persones.
Compartir un enllaç

Pots compartir el teu calendari com un enllaç per permetre que altres persones hi accedeixin des d'un navegador web, des de Google Calendar o des d'una altra aplicació.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i després Configuració.
  3. Al costat esquerre, a "Configuració dels meus calendaris", fes clic al nom del calendari que vulguis compartir.
    • Per permetre que les persones se subscriguin al teu calendari: a "Permisos d'accés per als esdeveniments", fes clic a Obtén un enllaç que es pot compartir i després Copia l’enllaç.
    • Per obtenir un enllaç que no requereixi que els usuaris iniciïn la sessió ni se subscriguin: fes clic a Integra el calendari i després copia l'enllaç que hi ha a "URL públic del calendari" per compartir-lo.
    • Per compartir un calendari a què es pugui accedir des d'iOS: fes clic a Integra el calendari i després copia l'enllaç que hi ha a "Adreça pública en format iCal". L'adreça iCal només funciona si el calendari és públic.

Afegir esdeveniments a un calendari públic

Si comparteixes diversos calendaris amb altres persones, has de seleccionar el calendari correcte en crear un esdeveniment.

• Tret que canviïs aquesta opció de configuració, els esdeveniment nous es crearan d'acord amb la configuració predeterminada del calendari. Per exemple, si el valor predeterminat és "públic", qualsevol usuari pot trobar l'esdeveniment que hagis creat.
  • Per substituir la configuració predeterminada del calendari, canvia la configuració de privadesa de l'esdeveniment.

Articles relacionats