Kræv betaling for aftaler

For at forenkle betalinger og forhindre annulleringer i sidste øjeblik kan du bede kunderne om at betale forud i din tidsplan for aftaler i Google Kalender.

Få flere oplysninger om, hvordan betalte aftaler fungerer

• Hvis du vil kræve betalinger, skal du knytte en Stripe-konto til Google Kalender.
  • Når du opretter eller redigerer din tidsplan for aftaler, angiver du prisen for aftalen.
  • Når kunderne vælger et tidsrum på din bookingside, går de til betaling og betaler for aftalen ved hjælp af Stripe for at fuldføre bookingprocessen.

Vigtigt!

• Hvis din Google Workspace-konto administreres af en organisation, styrer din administrator adgangen til bookinger af betalte aftaler. Kontakt din administrator, hvis du ikke kan se denne funktion.
  • Bookinger af betalte aftaler er en betalingsfunktion til aftaletidsplaner, som er tilgængelig for brugere med et kvalificeret Google Workspace-abonnement.
Google Workspace-udgaver, der understøtter aftalebetalinger
  • Workspace Individual
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Google Workspace for Nonprofits

Knyt Stripe til Google Kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Til venstre skal du klikke på Generelt og derefter Tidsplaner for aftaler.
  4. Vælg muligheden for at oprette forbindelse til Stripe.
  5. Følg vejledningen på Stripe for at afslutte.

Tilknyt Stripe i indstillingerne for Kalender

Konfigurer din politik for betalinger og annulleringer

Vigtigt! Som arrangør af begivenheden er det dit ansvar at gennemføre dine politikker for annullering og refusion.

1. Opret eller rediger en tidsplan for aftaler i Google Kalender.
  2. Udvid sektionen "Politik vedrørende betalinger og annullering"
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Kræv betaling ved booking".
  4. Angiv det beløb og den valuta, der kræves for aftalen.
  5. Valgfrit: Tilføj din annulleringspolitik.
    • Annulleringspolitikken vises på din bookingformular og i mailpåmindelser.
  6. Klik på Gem.

Opret en aftaletidsplan

Fjern tilknytningen til Stripe fra Google Kalender

Vigtigt! Når du har fjernet tilknytningen til Stripe, forudsætter alle tidsplaner for aftaler ikke længere betaling.

1. Øverst til højre i Google Kalender skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  2. Til venstre skal du klikke på Generelt og derefter Tidsplaner for aftaler.
  3. Vælg muligheden for at fjerne tilknytningen til Stripe.
  4. Klik på Fjern tilknytning til Stripe for at bekræfte.

Få flere oplysninger om betalinger og refusioner for aftaler

Alle betalinger og refusioner håndteres af Stripe. Google Kalender gør ikke følgende:

• Behandler eller gemmer betalingsoplysninger, f.eks. betalingskortnumre
  • Opkræver eventuelle gebyrer for platforme
  • Tilbyder hjælp vedrørende problemer med betaling eller refusion

Når du annullerer en aftale som arrangør eller kunde, behandles en refusion ikke automatisk.

• Hvis du er arrangør: Gå til dit Stripe-kontrolpanel for at refundere kunden.
  • Hvis du er kunde: Hvis du vil anmode om en refusion for en annulleret aftale, skal du først gennemgå arrangørens annulleringspolitik og derefter kontakte vedkommende for at bede om en refusion.

Find ud af, hvilke oplysninger der deles mellem Stripe og Kalender

Når du har knyttet Stripe til Google Kalender, deles nogle aftaleoplysninger med Stripe, herunder:

• Pris
  • Aftaletitel
  • Tidsrum

Du kan administrere, hvilke data Stripe bruger, ved at gå til dit Stripe-kontrolpanel. Hvis du ikke længere vil bruge Stripe, skal du fjerne Stripe fra Google Kalender.