Veksle mellom kontoer i Google Kalender-appen

Du kan se og administrere aktiviteter fra ulike kontoer i Google Kalender-appen.

Før du begynner

• Sørg for at telefonskjermen er i stående retning, slik at profilbildet ditt eller Google-kontoen din vises i Google Kalender-appen.
  • I menyen Meny vises den gjeldende kontoen øverst. Andre aktiverte kontoer vises under den gjeldende kontoen.
  • Tips: Du kan vise eller skjule alle kalendere for aktiverte kontoer.
    1. Trykk på menyen Meny.
    2. Velg hvilke kalendere som skal vises i rutenettet.

Bruk Google-kontoen din for å få tilgang til alle funksjonene

Hvis du bruker en lokal konto eller en tredjepartskonto, kan noen Google Kalender-funksjoner være utilgjengelige. Når du bruker Google-kontoen din, kan du

• legge til gjester i aktiviteter
  • motta invitasjoner til aktiviteter
  • bruke aktivitets- og kalenderfarger
  • legge til vedlegg eller videokonferanser i aktivitetene dine
  • synkronisere på alle enheter
  • opprette gjøremål (se hvordan du bruker Google Huskeliste)

Hva er en tredjepartskonto?

En tredjepartskonto kan være én av disse:

• En lokal konto er en kalender som er lagret på en telefon eller laget av en annen app.
    • Aktiviteter i kalenderne som er tilknyttet den lokale kontoen din, er synlige hvis kontoen er aktivert. Se hvordan du aktiverer tredjepartskontoer.
    • Du kan velge en kalender som er tilknyttet en lokal konto, når du oppretter en aktivitet.
  • En tredjepartskonto er en konto som ikke administreres av Google, men av en annen kalenderapp.
    • Hvis du foretrekker å bruke en tredjepartskonto som er aktivert, kan du bytte til den fra profilbildet ditt.
    • Du kan også velge en kalender som er tilknyttet en tredjepartskonto, når du oppretter en aktivitet.

Bytt mellom kontoer

1. Åpne Kalender-appen Kalender på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller Google-kontoen din .
  3. Velg et alternativ fra vinduet:
    • Velg en annen konto: Hvis du har flere kontoer i appen, kan du velge en annen aktivert konto.
    • Administrer Google-kontoen din: Velg dette alternativet for å tilpasse Google-kontoen. Dette alternativet er bare tilgjengelig når den gjeldende kontoen er en Google-konto.
    • Administrer kontoer på denne enheten: Velg dette alternativet for å se alle kontoer som er tilgjengelige for Google Kalender. Du kan legge til, fjerne og oppdatere kontoer fra enheten.
    • Legg til en ny konto: Du kan legge til en ny konto i Google Kalender-appen. Når du legger til en ny konto, vises den som gjeldende konto.
  4. Profilbildet ditt eller Google-kontoen din viser kontoen du bytter til.

Tips:

• Før du bytter til en annen konto, må du lagre eventuelle endringer eller oppdateringer.
  • Hvis en konto ikke er kvalifisert for en bestemt handling, varsler Google Kalender deg og bytter automatisk til den kvalifiserte kontoen.