Veksle mellom kontoer i Google Kalender-appen

Du kan se og administrere aktiviteter fra ulike kontoer i Google Kalender-appen.

Før du begynner

• Sørg for at telefonskjermen er i stående retning, slik at profilbildet ditt eller Google-kontoen din vises i Google Kalender-appen.
  • I menyen Meny vises den gjeldende kontoen øverst. Andre aktiverte kontoer vises under den gjeldende kontoen.
  • Tips: Du kan vise eller skjule alle kalendere for aktiverte kontoer.
    1. Trykk på menyen Meny.
    2. Velg hvilke kalendere som skal vises i rutenettet.

Bruk Google-kontoen din for å få tilgang til alle funksjonene

Hvis du bruker en lokal konto eller en tredjepartskonto, kan noen Google Kalender-funksjoner være utilgjengelige. Når du bruker Google-kontoen din, kan du

• legge til gjester i aktiviteter
  • motta invitasjoner til aktiviteter
  • bruke aktivitets- og kalenderfarger
  • legge til vedlegg eller videokonferanser i aktivitetene dine
  • synkronisere på alle enheter
  • opprette gjøremål (se hvordan du bruker Google Huskeliste)

Hva er en tredjepartskonto?

En tredjepartskonto kan være én av disse:

• En lokal konto er en kalender som er lagret på en telefon eller laget av en annen app.
    • Aktiviteter i kalenderne som er tilknyttet den lokale kontoen din, er synlige hvis kontoen er aktivert. Se hvordan du aktiverer tredjepartskontoer.
    • Du kan velge en kalender som er tilknyttet en lokal konto, når du oppretter en aktivitet.
  • En tredjepartskonto er en konto som ikke administreres av Google, men av en annen kalenderapp.
    • Hvis du foretrekker å bruke en tredjepartskonto som er aktivert, kan du bytte til den fra profilbildet ditt.
    • Du kan også velge en kalender som er tilknyttet en tredjepartskonto, når du oppretter en aktivitet.

Bytt mellom kontoer

Viktig:

1. Åpne Kalender-appen Kalender på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller Google-kontoen din .
  3. Velg et alternativ fra vinduet:
    • Velg en annen konto: Hvis du har flere kontoer i appen, kan du velge en annen aktivert konto.
    • Administrer Google-kontoen din: Velg dette alternativet for å tilpasse Google-kontoen. Dette alternativet er bare tilgjengelig når den aktive kontoen er en Google-konto.
    • Bytt til jobbprofilen eller Bytt til personlig profil: Dette fungerer bare hvis telefonen er i jobbmodus og både du og jobbadministratoren har slått på funksjonen.
      • Viktig: For å administrere eventuelle personlige kalendere du har i jobbprofilen, bytt til Google Kalender-appen som er tilknyttet den personlige profilen din.
    • Administrer kontoer på denne enheten: Velg dette alternativet for å åpne enhetsinnstillingene og legge til, fjerne eller oppdatere kontoer.
    • Legg til en ny konto: Du kan legge til en ny konto i Google Kalender-appen. Når du legger til en ny Google-konto, blir det den aktive kontoen din.
  4. Profilbildet ditt eller Google-kontoen din viser kontoen du bytter til.

Tips:

• Før du bytter til en annen konto, må du lagre eventuelle endringer eller oppdateringer.
  • Hvis en konto ikke er kvalifisert for en bestemt handling, varsler Google Kalender deg og bytter automatisk til den kvalifiserte kontoen.

Aktiver en tredjepartskonto

Viktig: For å vise aktiviteter fra en tredjepartskonto i Kalender-appen må du aktivere kontoen i innstillingene.

1. Åpne Kalender-appen Kalender på en Android-enhet.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny Meny og så Innstillinger .
  3. Trykk på Administrer kontoer.
  4. Aktiver tredjepartskontoen.

Varsler om kontobytte

Når du oppretter en aktivitet i Google Kalender med en tredjepartskonto, kan du få et varsel om begrensningene for kontoen du har valgt. Dette kan vises når du bruker en konto som ikke støtter vanlige Google Kalender-funksjoner, for eksempel farger, gjøremål og synkronisering.

Slik får du tilgang til de tilgjengelige funksjonene i Google Kalender: Gå til varselet og trykk på Bytt konto for å bytte til Google-kontoen din.