Tililtä toiselle vaihtaminen Google Kalenteri ‐sovelluksessa

Voit nähdä eri tilien tapahtumat ja ylläpitää niitä Google Kalenteri ‐sovelluksessa.

Ennen aloittamista

• Aseta puhelimen näyttö pystysuuntaan, jotta profiilikuva tai Google-tili näkyy Google Kalenteri ‐sovelluksessa.
  • Nykyinen tili näkyy ylimpänä valikossa Valikko. Muut käyttöön otetut tilit näkyvät nykyisen tilin alapuolella.
  • Vinkki: Voit näyttää tai piilottaa kaikki käytössä olevien tilien kalenterit.
    1. Napauta Valikko Valikko.
    2. Valitse kalenterit, joiden haluat näkyvän ruudukossa.

Kaikkien ominaisuuksien käyttäminen Google-tilillä

Jos käytät paikallista tai kolmannen osapuolen tiliä, kaikki Google Kalenterin ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä. Kun käytät Google-tiliä, voit

• lisätä osallistujia tapahtumiin
  • vastaanottaa tapahtumakutsuja
  • käyttää värejä tapahtumissa ja kalenterissa
  • lisätä tapahtumiin liitteitä ja hyödyntää tapahtumissa videokonferensseja
  • synkronoida laitteiden välillä
  • luoda tehtäviä. Lue lisää Google Tasksin käytöstä.

Mikä on muu kuin Google-tili?

Muut kuin Google-tilit voivat olla seuraavia:

• Paikallinen tili: Puhelimeen tallennettu tai toisen sovelluksen luoma kalenteri.
  • Kolmannen osapuolen tili: Tili, joka ei ole Googlen vaan toisen kalenterisovelluksen ylläpitämä.
    • Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen tiliä, joka on otettu käyttöön, voit vaihtaa siihen profiilikuvan kautta.
    • Voit myös valita kolmannen osapuolen tiliin linkitetyn kalenterin, kun luot tapahtuman.

Tililtä toiselle vaihtaminen

Tärkeää:

1. Avaa Kalenteri-sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa tai Google-tiliä .
  3. Valitse sopiva vaihtoehto ikkunasta:
    • Valitse toinen tili: Jos käytät sovelluksessa useita tilejä, voit valita jonkin muun käyttöön otetun tilin.
    • Ylläpidä Google-tiliäsi: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat muokata Google-tiliäsi. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos nykyinen tilisi on Google-tili.
    • Vaihda työprofiiliin tai Vaihda henkilökohtaiseen profiiliin: Tämä ominaisuus toimii vain, jos käytät puhelimellasi työtilaa ja sinä ja työpaikan järjestelmänvalvoja olette ottaneet ominaisuuden käyttöön.
      • Tärkeää: Pääset ylläpitämään työprofiilissasi olevia henkilökohtaisia kalentereita siirtymällä henkilökohtaiseen profiiliisi liitettyyn Google Kalenteri ‐sovellukseen.
    • Ylläpidä tämän laitteen tilejä: Tällä valinnalla pääset laitteen asetuksiin lisäämään, poistamaan tai päivittämään tilejä.
    • Lisää toinen tili: Voit lisätä toisen tilin Google Kalenteri ‐sovellukseen. Kun lisäät uuden Google-tilin, siitä tulee nykyinen tili.
  4. Voit tarkistaa profiilikuvasta tai Google-tilistä , mille tilille siirryt.

Vinkkejä:

• Tallenna muutokset tai päivitykset, ennen kuin vaihdat tiliä.
  • Jos jokin toiminto ei ole käytettävissä valitsemallasi tilillä, Google Kalenteri ilmoittaa asiasta sinulle ja siirtyy automaattisesti tilille, jolla toiminto on käytettävissä.

Muun kuin Google-tilin käyttöönotto

Tärkeää: Jos haluat nähdä muun kuin Google-tilin tapahtumat Kalenteri-sovelluksessa, ota tili käyttöön asetuksista.

1. Avaa Kalenteri-sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Valitse Ylläpidä tilejä.
  4. Ota käyttöön muu kuin Google-tili.

Ilmoitukset tilin vaihtamisesta

Kun luot Google Kalenterissa tapahtuman käyttämällä muuta kuin Google-tiliä, saatat saada ilmoituksen valitsemasi tilin rajoituksista. Näin käy silloin, kun tili ei ehkä tue Google Kalenterin yleisimpiä ominaisuuksia, kuten värejä, tehtäviä tai synkronointia.

Jos haluat käyttää Google Kalenterin saatavilla olevia ominaisuuksia: Vaihda Google-tiliisi napauttamalla ilmoituksessa Vaihda tiliä.