Canviar d'un compte a un altre a l'aplicació Google Calendar

A l'aplicació Google Calendar, pots veure i gestionar els esdeveniments de diferents comptes.

Abans de començar

• Estableix l'orientació de la pantalla del telèfon en mode de retrat perquè la teva foto de perfil o el Compte de Google siguin visibles a l'aplicació Google Calendar.
  • A Menú Menú, el compte actual es mostra a la part superior. La resta de comptes activats es mostren a sota del compte actual.
  • Consell: pots mostrar o amagar tots els calendaris dels comptes activats.
    1. Toca Menú Menú.
    2. Selecciona els calendaris que vols que es mostrin a la quadrícula.

Utilitzar el teu Compte de Google per accedir a totes les funcions

Si utilitzes un compte local o de tercers, és possible que algunes funcions de Google Calendar no estiguin disponibles. Quan fas servir el teu Compte de Google, pots:

• Afegir convidats a esdeveniments.
  • Rebre invitacions a esdeveniments.
  • Establir colors per als esdeveniments i el calendari.
  • Afegir fitxers adjunts o videoconferències als esdeveniments.
  • Sincronitzar amb diferents dispositius.
  • Crear tasques. Obtén informació sobre com pots utilitzar Google Tasks.

Què és un compte que no és de Google?

Els comptes que no són de Google poden ser:

• Un compte local és un calendari emmagatzemat en un telèfon o creat per una altra aplicació.
  • Un compte de tercers és un compte no gestionat per Google, sinó per una altra aplicació de calendari.
    • Si prefereixes utilitzar un compte de tercers que estigui activat, pots canviar al compte en qüestió des de la teva foto de perfil.
    • També pots triar un calendari associat a un compte de tercers quan creïs un esdeveniment.

Passar d'un compte a un altre

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil o el Compte de Google .
  3. A la finestra, tria una opció:
    • Selecciona un altre compte: si tens diversos comptes a l'aplicació, pots seleccionar-ne un altre d'activat.
    • Gestiona el teu Compte de Google: selecciona aquesta opció per personalitzar el teu Compte de Google. Aquesta opció només està disponible si l'actual és un Compte de Google.
    • Gestiona comptes en aquest dispositiu: aquesta opció mostra tots els comptes disponibles per a Google Calendar. Pots afegir, suprimir o actualitzar comptes des del dispositiu.
    • Afegeix un altre compte: pots afegir un altre compte a l'aplicació Google Calendar. Quan s'afegeix un compte nou, es mostra com el compte actual.
  4. A la teva foto de perfil o al Compte de Google , es mostra el compte al qual canvies.

Consells:

• Abans de canviar a un altre compte, desa els canvis o les actualitzacions.
  • Si un compte no és apte per a una acció concreta, Google Calendar t'ho notificarà i canviarà automàticament al compte apte.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda