Använd färgetiketter till att spåra kalenderposter

Granska hur du spenderar din tid genom att tilldela färgetiketter till kalenderposterna och spåra dem i Tidsinsikter. Läs mer om Tidsinsikter.

Viktigt! Färgetiketterna som du tilldelar händelserna är endast synliga för dig och alla med åtkomsten Ändra i händelser och hantera delning och med åtkomsten Ändra i händelser till din kalender.

Det här behöver du för att visa färgetiketter i Tidsinsikter

Tips! Om du inte har alternativet Tidsinsikter har administratören kanske inaktiverat det för organisationen. Läs mer om Vem är min administratör?

Tilldela en färgetikett till en händelse

Viktigt! Innan det går att tilldela en färgetikett till en händelse på enheten måste du skapa färgetiketten på datorn.

1. Öppna appen Google Kalender Kalender på din enhet.
  2. Skapa en ny händelse eller tryck på en befintlig.
  3. Tryck på Redigera Redigera.
  4. Välj den nuvarande kalenderfärgen längst ned på skärmen.
  5. Välj en befintlig färgetikett.
  6. Tryck på Spara.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret