Kalenterimerkintöjen seuraaminen väritunnisteiden avulla

Voit tarkistaa, miten käytät aikaasi, lisäämällä väritunnisteita kalenterimerkintöihisi ja seuraamalla niitä Ajankäyttö-paneelissa. Lue lisää Ajankäyttö-ominaisuudesta.

Tärkeää: Tapahtumille lisätyt väritunnisteet näkyvät vain sinulle ja käyttäjille, joilla on oikeudet tehdä muutoksia kalenteriin ja tapahtumiin sekä hallita jakamista.

Mitä tarvitaan väritunnisteiden näkemiseen Ajankäyttö-paneelissa?

Vinkki: Jos sinulla ei ole Ajankäyttö-ominaisuutta, järjestelmänvalvoja on saattanut laittaa sen pois päältä organisaatiossasi. Lue lisää siitä, kuka järjestelmänvalvoja on.

Väritunnisteen lisääminen tapahtumaan

Tärkeää: Ennen kuin voit lisätä väritunnisteen tapahtumaan laitteellasi, sinun on luotava väritunniste tietokoneella.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri laitteella.
  2. Luo uusi tapahtuma tai napauta aiemmin luotua tapahtumaa.
  3. Valitse Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse alareunasta nykyinen kalenterin väri.
  5. Valitse aiemmin luotu väritunniste.
  6. Valitse Tallenna.