Kräv e-postverifiering för möten

Viktigt! Om du vill använda e-postverifiering för mötesscheman måste du ha en berättigad Google Workspace-prenumeration. Läs mer om premiumfunktioner för mötesscheman.

Förhindra oönskade möten genom att be gästerna verifiera sin e-postadress innan de bokar möten i Google Kalender. Det här krävs bara för användare som inte är inloggade på ett Google-konto.

Verifiera din e-post för att boka ett möte

Viktigt! Om du inte loggar in på ett Google-konto och bokar tid med någon som använder e-postverifiering måste du ange en pinkod.

1. Fyll i bokningsformuläret med din e-postadress.
  2. Du får därefter en pinkod per e-post.
  3. Ange pinkoden på bokningssidan.
  4. Tryck på Skicka.

Tips! När du loggar in på ett Google-konto och bokar ett möte:

• Dina bokningsuppgifter är redan ifyllda.
  • Du behöver inte ange en pinkod.