Sähköpostivahvistuksen edellyttäminen tapaamista varattaessa

Voit estää haitalliset varaukset edellyttämällä, että osallistujat vahvistavat sähköpostiosoitteensa ennen ajan varaamista. Tätä edellytetään vain, jos käyttäjä ei ole kirjautunut Google-tilille.
Tärkeää: Ehdot täyttävillä Google Workspace ‐paketeilla voi käyttää sähköpostivahvistusta.

Sähköpostivahvistuksen laittaminen päälle tai pois päältä

Voit edellyttää, että vieraat vahvistavat sähköpostiosoitteensa ennen tapaamisen varaamista.
Tärkeää: Sähköpostivahvistus on oletuksena poissa päältä.
1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
2. Avaa varauskalenteri tai tee Varauskalenterin luominen ‑ohjeiden vaiheet 1–8.
3. Valitse Varauslomake-kohdasta Edellytä sähköpostivahvistusta ‐valintaruutu tai poista sen valinta.
4. Klikkaa Tallenna.

Näin vahvistat sähköpostitilisi varatessasi tapaamisen vieraana

Jos varaat tapaamisen henkilöltä, jolla on sähköpostivahvistus päällä, sinun on ehkä vahvistettava sähköpostiosoitteesi PIN-koodilla.

Kun olet kirjautuneena Google-tilille:

• Varaustietosi esitäytetään.
  • Sinulta ei pyydetä PIN-koodia.

Kun et ole kirjautunut Google-tilille:
1. Lisää sähköpostiosoitteesi varauslomakkeeseen.
2. Etsi PIN-koodi sähköpostistasi.
3. Lisää PIN-koodi varaussivulle.
4. Valitse Lähetä.

Muita lähteitä