Växla mellan konton i Google Kalender-appen

Du kan visa och hantera händelser från olika Google-konton i Google Kalender-appen.

Innan du börjar

• Ställ in telefonens skärm på stående läge så att profilfotot eller Google-kontot visas i Google Kalender-appen.
  • I menyn Meny visas ditt nuvarande konto högst upp. Andra aktiverade konton visas under ditt aktuella konto.
  • Det går att visa alla kalendrar för dina aktiverade konton samtidigt:
    1. Tryck på menyn Meny.
    2. Välj de kalendrar som du vill visa i rutnätet.

Växla mellan konton

1. Öppna Kalender-appen Kalender på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilfotot eller Google-kontot uppe till höger.
  3. Välj ett alternativ i fönstret:
    • Välja ett annat konto: Om du har flera konton i appen kan du välja ett annat aktiverat konto.
    • Hantera ditt Google-konto: Välj det här alternativet om du vill anpassa ditt Google-konto. Det här alternativet är endast tillgängligt när ditt nuvarande konto är ett Google-konto.
    • Byt till jobbprofilen eller Byt till den personliga profilen: Den här funktionen fungerar bara om du använder jobbläget på telefonen och du och jobbadministratören aktiverar funktionen.
      • Viktigt: Om du vill hantera personliga kalendrar som du har i jobbprofilen byter du till den Google Kalender-app som är kopplad till den privata profilen.
    • Hantera konton på den här enheten: Med det här alternativet öppnas enhetens inställningar, där du kan lägga till, ta bort och uppdatera konton.
    • Lägg till ett annat konto: Du kan lägga till ett annat konto i Google Kalender-appen. När du lägger till ett nytt konto visas det som ditt nuvarande konto.
  4. Profilfotot eller Google-kontot visar kontot du byter till.

Tips!

• Spara eventuella ändringar eller uppdateringar innan du byter till ett annat konto.
  • Om ett konto inte är kvalificerat för en specifik åtgärd meddelar Google Kalender dig och växlar automatiskt till det kvalificerade kontot.