Slett tilgjengelige avtaler og avlys bestilte avtaler

Når du må endre tilgjengeligheten din, kan du slette tidsvinduer og avlyse avtaler i kalenderen.

Du kan opprette én bestillingsside der du lar andre planlegge et ubegrenset antall avtaler i kalenderen din – helt kostnadsfritt. Hvis du har et kvalifisert Google Workspace- eller Google One-abonnement, leveres tidsplaner for avtaler med premium-funksjoner. Finn ut mer om premium-funksjoner for tidsplaner for avtaler.

Slett tilgjengelige tidsvinduer

Viktig: Når du sletter en tidsplan for avtaler, skjer dette:

• Tidsplanen for avtaler fjernes fra kalenderen din.
  • Bestilte avtaler blir værende i kalenderen din og i kalenderen til personen som bestilte avtalen.
  • Linker til bestillingssider du har delt, fungerer ikke lenger.
  1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på avtaletidsplanen du vil slette.
  3. Øverst til høyre i avtalevinduet klikker du på Slett tidsplanen for avtaler .
Tips: For å gjøre endringer i tidsplanen for avtaler, for eksempel fjerne en tidsblokk, må du redigere avtalen.

Avlys bestilte avtaler

Viktig: Når du avlyser en bestilt avtale, skjer dette:

• Avtalen fjernes fra kalenderen din.
  • En e-post om avlysningen sendes til personen som bestilte avtalen.
  • Tidspunktet for den avlyste avtalen vises som tilgjengelig på bestillingssiden din.
  1. Åpne den bestilte avtalen i Google Kalender på datamaskinen.
    • Hvis du bruker en tredjepartskalender, kan du avlyse avtalen via e-postbekreftelsen. Du kan også avlyse en avtale ved å svare «nei» i kalenderinvitasjonen.
  2. Klikk på Avlys avtalen.
  3. På bestillingssiden som åpnes, klikker du på Avlys avtalen.
Tips: Hvis du eller personen som bestilte en avtale med deg, videresender e-posten med avtalebekreftelsen til noen, kan mottakeren avlyse den bestilte avtalen.

Finn ut mer om refusjoner for avbestilte avtaler

Hvis du abonnerer på et kvalifisert Google Workspace-abonnement, kan du be om forhåndsbetaling når kunder bestiller avtaler i kalenderen din. Finn ut mer om betaling for avtaler.

Alle betalinger og refusjoner håndteres av Stripe. Google Kalender kan ikke

• behandle eller lagre betalingsopplysninger (for eksempel kredittkortnumre)
  • kreve plattformgebyrer
  • hjelpe med refusjoner eller betalingsproblemer

Når du avbestiller en avtale som arrangør eller kunde, behandles ikke refusjonen automatisk.

• Som arrangør: For å refundere kunden går du til Stripe-oversikten.
  • Som kunde: For å be om refusjon for en avbestilt avtale må du først lese gjennom arrangørens retningslinjer for avbestilling og deretter ta kontakt for å be om refusjon.