Dela ditt mötesschema

När du skapar en bokningssida kan du dela en länk på webbplatsen eller via onlinekommunikation som:

• Länkar direkt till din bokningssida eller
  • Länkar till alla mötesscheman i din primära kalender

Det går att skapa en bokningssida och göra det möjligt för andra att schemalägga obegränsade möten i din kalender utan kostnad. Om du har en berättigad prenumeration på Google Workspace eller Google One får du mötesfunktioner med premiumfunktioner. Läs mer om premiumfunktioner i mötesscheman

Dela ditt mötesschema

Viktigt! Bokningssidor som du skapar är offentliga och påverkas inte av delningsinställningarna för Kalender.

Kan visas av alla som har länken

• bokningssida
  • Profilfoto
  • Kontonamn
  1. Öppna Google Kalender-appen Kalender.
  2. Tryck på mötesschemat i kalenderrutnätet följt av Dela .
  3. Välj ett alternativ:
    • Om du vill kopiera webbadressen trycker du på Kopiera länk.
    • Om du vill dela via en annan app trycker du på den appen.

Tips!

• Om du vill öppna bokningssidan för en viss tjänst i kalendern trycker du på Öppna sida
  • Om du vill öppna bokningssidan för alla tjänster i kalendern trycker du på Visa alla dina mötesscheman.
  • Personer som bokar möten med dig kan öppna länkar till dina möten på alla enheter med en webbläsare.