Dela ditt mötesschema

När du skapar en bokningssida kan du dela en länk på webbplatsen eller via onlinekommunikation som:

• Länkar direkt till din bokningssida eller
  • Länkar till alla mötesscheman i din primära kalender

Det går att skapa en bokningssida och göra det möjligt för andra att schemalägga obegränsade möten i din kalender utan kostnad. Om du har en berättigad prenumeration på Google Workspace eller Google One får du mötesfunktioner med premiumfunktioner. Läs mer om premiumfunktioner i mötesscheman

Dela en länk till ditt mötesschema

Viktigt! Bokningssidor som du skapar är offentliga och påverkas inte av delningsinställningarna för Kalender.

Kan visas av alla som har länken

• bokningssida
  • Profilfoto
  • Kontonamn
  1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på mötesschemat i kalenderrutnätet.
  3. Klicka på Dela Share bredvid Öppna bokningssida.
  4. Välj ett alternativ under Länk:
    • Om du vill dela en länk för alla tjänster i kalendern klickar du på Alla mötesscheman.
    • Om du vill dela en länk för en specifik tjänst i kalendern klickar du på En enda bokningssida
  5. Klicka på Kopiera länk följt av Klar

Lägga till en mötesschemaknapp på din webbplats

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på mötesschemat i kalenderrutnätet.
  3. Klicka på Dela Share bredvid Öppna bokningssida för att dela länken.
  4. Välj ett alternativ under Bädda in på webbplats:
    • Om du vill skapa en knapp för alla tjänster i kalendern klickar du på Alla mötesscheman.
    • Om du vill skapa en knapp för en specifik tjänst i kalendern klickar du på En enda bokningssida
  5. Öppna alternativet Knapp med popup genom att klicka på Utöka Nedåtpil.
    • Valfritt: Du kan redigera knappens text och färg.
  6. Klicka på Kopiera kod om du vill lägga till knappen på din webbplats.
  7. Klistra in koden i webbplatsens HTML.
  8. Klicka på Klar.

Bädda in bokningssidan på din webbplats

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på mötesschemat i kalenderrutnätet.
  3. Klicka på Dela Share bredvid Öppna bokningssida för att dela länken.
  4. Välj ett alternativ under Bädda in på webbplats:
    • Om du vill skapa en knapp för alla tjänster i kalendern klickar du på Alla mötesscheman.
    • Om du vill skapa en knapp för en specifik tjänst i kalendern klickar du på En enda bokningssida
  5. Öppna alternativet Infogad bokningssida genom att klicka på Utöka Nedåtpil.
    • Valfritt: Du kan redigera bokningssidans bredd och höjd.
  6. Klicka på Kopiera kod om du vill bädda in bokningssidan direkt på din webbplats.
  7. Klistra in koden i webbplatsens HTML.
  8. Klicka på Klar.
Inbäddningsalternativ för webbplatsleverantörer
Webbplatsleverantörer Har stöd för knappar Har stöd för inbäddade scheman
Google Sites Klar
Shopify Klar Klar
Squarespace Klar Klar
Unbounce Klar Klar
Weebly Klar
Wix Klar
Wordpress.com Klar
Wordpress.org Klar Klar