Del tidsplanen din for avtaler

Når du oppretter en bestillingsside for avtaler, kan du bruke nettstedet ditt eller annen nettbasert kommunikasjon til å dele linker som

• fører direkte til bestillingssiden
  • fører til alle tidsplanene for avtaler i hovedkalenderen din

Du kan opprette én bestillingsside der du lar andre planlegge et ubegrenset antall avtaler i kalenderen din – helt kostnadsfritt. Hvis du har et kvalifisert Google Workspace- eller Google One-abonnement, leveres tidsplaner for avtaler med premium-funksjoner. Finn ut mer om premium-funksjoner for tidsplaner for avtaler.

Del en link til tidsplanen din for avtaler

Viktig: Bestillingssider du oppretter, er offentlige og påvirkes ikke av delingsinnstillingene dine for Kalender.

Alle som har linken, kan se

• bestillingssiden
  • profilbildet
  • kontonavnet
  1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. I Kalender-rutenettet klikker du på tidsplanen for avtaler.
  3. Ved siden av «Åpne bestillingssiden» klikker du på Del Share.
  4. Velg et alternativ under «Link»:
    • For å dele en link for alle tjenestene i kalenderen din, klikker du på Alle tidsplaner for avtaler.
    • For å dele en link for en bestemt tjeneste i kalenderen din, klikker du på Én bestillingsside
  5. Klikk på Kopier linken og så Ferdig

Legg til en knapp for tidsplan for avtaler på nettstedet ditt

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. I Kalender-rutenettet klikker du på tidsplanen for avtaler.
  3. For å dele linken klikker du på Del Share ved siden av «Åpne bestillingssiden».
  4. Velg et alternativ under «Innbygging på nettsted»:
    • For å opprette en knapp for alle tjenestene i kalenderen din, klikker du på Alle tidsplaner for avtaler.
    • For å opprette en knapp for en bestemt tjeneste i kalenderen din, klikker du på Én bestillingsside
  5. For å åpne «Knapp med forgrunnsvindu»-alternativet klikker du på Vis Pil ned.
    • Valgfritt: Du kan endre teksten og fargen på knappen.
  6. For å legge til knappen på nettstedet ditt klikker du på Kopier koden
  7. Lim inn koden i HTML-innholdet på nettstedet.
  8. Klikk på Ferdig.

Bygg inn bestillingssiden på nettstedet ditt

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. I Kalender-rutenettet klikker du på tidsplanen for avtaler.
  3. For å dele linken klikker du på Del Share ved siden av «Åpne bestillingssiden».
  4. Velg et alternativ under «Innbygging på nettsted»:
    • For å opprette en knapp for alle tjenestene i kalenderen din, klikker du på Alle tidsplaner for avtaler.
    • For å opprette en knapp for en bestemt tjeneste i kalenderen din, klikker du på Én bestillingsside
  5. For å åpne «Innebygd bestillingsside»-alternativet klikker du på Vis Pil ned.
    • Valgfritt: Du kan endre høyden og bredden på bestillingssiden.
  6. For å bygge inn bestillingssiden direkte på nettstedet klikker du på Kopier koden.
  7. Lim inn koden i HTML-innholdet på nettstedet.
  8. Klikk på Ferdig.
Innbyggingsalternativer som er tilgjengelige for nettstedsleverandører
Nettstedsleverandører Støtter knapper Støtter innebygde tidsplaner
Google Nettsteder Ferdig
Shopify Ferdig Ferdig
Squarespace Ferdig Ferdig
Unbounce Ferdig Ferdig
Weebly Ferdig
Wix Ferdig
Wordpress.com Ferdig
Wordpress.org Ferdig Ferdig