Je afspraakplanning delen

Als je een boekingspagina maakt, kun je een link op je website of via online berichten delen die:

• rechtstreeks linkt naar de boekingspagina van je afspraak, of
  • linkt naar alle afspraakplanningen in je primaire agenda.

Je kunt één boekingspagina maken zodat anderen kosteloos onbeperkt afspraken kunnen plannen in je agenda. Als je een in aanmerking komend Google Workspace- of Google One-abonnement hebt, bevatten afspraakplanningen premium functies. Ontdek de premium functies voor afspraakplanningen.

Een link naar je afspraakplanning delen

Belangrijk: Boekingspagina's die je maakt zijn openbaar en worden niet beïnvloed door je instellingen voor delen in Agenda.

Iedereen met de link kan het volgende bekijken:

• Je boekingspagina
  • Je profielfoto
  • Je accountnaam
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in het agendaraster op de afspraakplanning.
  3. Klik naast Boekingspagina openen op Delen Share.
  4. Selecteer een optie onder Link:
    • Als je een link voor alle services in je agenda wilt delen, klik je op Alle afspraakplanningen.
    • Als je een link voor een specifieke service in je agenda wilt delen, klik je op Eén boekingspagina.
  5. Klik op Link kopiëren en dan Klaar.

Een knop voor een afspraakplanning toevoegen aan je website

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in het agendaraster op de afspraakplanning.
  3. Als je de link wilt delen, klik je naast Boekingspagina openen op Delen Share.
  4. Selecteer een optie onder Insluiten in website:
    • Als je een knop wilt maken voor alle services in je agenda, klik je op Alle afspraakplanningen.
    • Als je een knop wilt maken voor een specifieke service in je agenda, klik je op Eén boekingspagina.
  5. Klik op Uitvouwen Pijl-omlaag om de optie Knop met pop-up te openen.
    • Optioneel: Bewerk de tekst en kleur van de knop.
  6. Klik op Code kopiëren om de knop aan je website toe te voegen.
  7. Plak de code in de HTML van je website.
  8. Klik op Klaar.

De boekingspagina insluiten in je website

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in het agendaraster op de afspraakplanning.
  3. Als je de link wilt delen, klik je naast Boekingspagina openen op Delen Share.
  4. Selecteer een optie onder Insluiten in website:
    • Als je een knop wilt maken voor alle services in je agenda, klik je op Alle afspraakplanningen.
    • Als je een knop wilt maken voor een specifieke service in je agenda, klik je op Eén boekingspagina.
  5. Klik op Uitvouwen Pijl-omlaag om de optie Inline boekingspagina te openen.
    • Optioneel: Bewerk de breedte en hoogte van de boekingspagina.
  6. Klik op Code kopiëren om de boekingspagina rechtstreeks in te sluiten in je website.
  7. Plak de code in de HTML van je website.
  8. Klik op Klaar.
Beschikbare insluitingsopties voor websiteproviders
Websiteprovider Ondersteunt knoppen Ondersteunt ingesloten planningen
Google Sites Gereed
Shopify Gereed Gereed
Squarespace Gereed Gereed
Unbounce Gereed Gereed
Weebly Gereed
Wix Gereed
WordPress.com Gereed
WordPress.org Gereed Gereed