Varauskalenterin jakaminen

Kun luot varaussivun, voit jakaa verkkosivustolla tai sähköisten viestien välityksellä linkin, joka

• johtaa suoraan varaussivulle
  • johtaa ensisijaisen kalenterin kaikkiin varauskalentereihin.

Voit luoda yhden varaussivun, jonka avulla muut voivat varata kalenteristasi rajattomasti tapaamisia maksutta. Jos sinulla on ehdot täyttävä Google Workspace- tai Google One ‐tilaus, varauskalenterissa on premium-ominaisuuksia. Lue lisää varauskalenterien premium-ominaisuuksista.

Linkin jakaminen varauskalenteriin

Tärkeää: Luomasi varaussivut ovat julkisia, eivätkä Kalenterisi jakamisasetukset vaikuta niihin.

Kaikki linkin saaneet voivat nähdä

• varaussivun
  • profiilikuvasi
  • tilisi nimen.
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa varauskalenteria Kalenterin ruudukossa.
  3. Klikkaa "Avaa varaussivu" ‑kohdasta Jaa Share.
  4. Valitse Linkki-kohdasta sopiva vaihtoehto:
    • Jos haluat jakaa linkin kaikkiin kalenterin palveluihin, klikkaa Kaikki varauskalenterit.
    • Jos haluat jakaa linkin yksittäiseen kalenterin palveluun, klikkaa Yksi varaussivu
  5. Klikkaa Kopioi linkki ja sitten Valmis

Varauskalenteripainikkeen lisääminen verkkosivustolle

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa varauskalenteria Kalenterin ruudukossa.
  3. Jos haluat jakaa linkin, klikkaa "Avaa varaussivu" ‑kohdasta Jaa Share.
  4. Valitse "Sivustolle upottaminen" ‐kohdasta jokin vaihtoehto:
    • Jos haluat luoda painikkeen kaikkiin kalenterin palveluihin, klikkaa Kaikki varauskalenterit.
    • Jos haluat luoda painikkeen yksittäiseen kalenterin palveluun, klikkaa Yksi varaussivu
  5. Voit avata "Painike ja ponnahdusikkuna" ‐vaihtoehdon klikkaamalla Laajenna Alanuoli.
    • Valinnainen: Voit muokata painikkeen tekstiä ja väriä.
  6. Jos haluat lisätä painikkeen verkkosivustolle, klikkaa Kopioi koodi.
  7. Liitä koodi sivuston HTML-koodiin.
  8. Klikkaa Valmis.

Varaussivun upottaminen verkkosivustolle

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa varauskalenteria Kalenterin ruudukossa.
  3. Jos haluat jakaa linkin, klikkaa "Avaa varaussivu" ‑kohdasta Jaa Share.
  4. Valitse "Sivustolle upottaminen" ‐kohdasta jokin vaihtoehto:
    • Jos haluat luoda painikkeen kaikkiin kalenterin palveluihin, klikkaa Kaikki varauskalenterit.
    • Jos haluat luoda painikkeen yksittäiseen kalenterin palveluun, klikkaa Yksi varaussivu
  5. Voit avata "Sisäinen varaussivu" ‑vaihtoehdon, klikkaa Laajenna Alanuoli.
    • Valinnainen: Voit muokata varaussivun leveyttä ja korkeutta.
  6. Jos haluat upottaa varaussivun suoraan verkkosivustolle, klikkaa Kopioi koodi.
  7. Liitä koodi sivuston HTML-koodiin.
  8. Valitse Valmis.
Upotusvaihtoehdot verkkosivustojen tarjoajille
Verkkosivustojen tarjoaja Tukee painikkeita Tukee upotettuja varaussivuja
Google Sites Valmis
Shopify Valmis Valmis
Squarespace Valmis Valmis
Unbounce Valmis Valmis
Weebly Valmis
Wix Valmis
Wordpress.com Valmis
Wordpress.org Valmis Valmis