Del din aftaletidsplan

Når du opretter en bookingside, kan du dele et link på dit website eller via onlinekommunikation, som:

• Linker direkte til din aftalebookingside
  • Linker til alle aftaletidsplaner i din primære kalender

Du kan oprette en enkelt bookingside, så andre kan planlægge et ubegrænset antal aftaler i din kalender uden beregning. Hvis du har et kvalificeret Google Workspace- eller Google One-abonnement, har tidsplaner for aftaler betalingsfunktioner. Få flere oplysninger om betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler.

Del din aftaletidsplan

Vigtigt! De bookingsider, som du opretter, er offentlige og påvirkes ikke af dine delingsindstillinger i Kalender.

Alle med linket kan se:

• Din bookingside
  • Dit profilbillede
  • Dit kontonavn
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Gå til dit kalendergitter, og tryk på aftaletidsplanen og derefter Del Del.
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Tryk på Kopiér Kopiér for at kopiere webadressen.
    • Tryk på en app for at dele den med en anden app.

Tips!

• Tryk på Åbn side for at åbne bookingsiden for en bestemt tjeneste i din kalender.
  • Tryk på Se alle dine aftaletidsplaner for alle tjenester i din kalender.
  • Personer, der booker aftaler med dig, kan åbne links til dine aftaler på en hvilken som helst enhed med en browser.