Så här går andra med i dina Google Meet-konferensmöten

När du lägger till Google Meet-videokonferenser i ett mötesschema skickas ett mötesmeddelande via e-post automatiskt med följande:

• en möteslänk
  • ett telefonnummer med en mötespinkod.

Tips!

• Om du eller personen som har bokat ett möte hos dig vidarebefordrar e-postmeddelandet med bokningsbekräftelsen till någon kan mottagaren avboka mötet.
  • Om du vill använda en videosamtalstjänst från tredje part väljer du Ingen/anges senare för Plats och konferens när du skapar mötet. När bokningen har bokats redigerar du den bokade händelsen för att lägga till mötesinformation. Installation av ett Google Workspace Marketplace-tillägg rekommenderas.

Det går att skapa en bokningssida och göra det möjligt för andra schemalägga obegränsade möten i din kalender utan kostnad. Om du har en berättigad prenumeration på Google Workspace eller Google One får du mötesfunktioner med premiumfunktioner. Läs mer om premiumfunktioner i mötesscheman.

Gå med i ett videomöte från appen Google Kalender

Viktigt!
  • Du måste vara inloggad på ett Google-konto.
  • Om du inte har Meet-appen blir du ombedd att ladda ned den.
  1. Öppna händelsen i appen Google Kalender.
  2. Tryck på Gå med genom Google Meet.

Gå med i ett videomöte från Meet-appen

Viktigt!
  • Du måste vara inloggad på ett Google-konto.
  • Om du inte har Meet-appen blir du ombedd att ladda ned den.
  1. Öppna Google Meet-appen Meet-app.
  2. Svep uppåt och tryck på ett schemalagt möte som du vill gå med i.
  3. Tryck på Gå med.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret