Hoe anderen deelnemen aan je afspraken met Google Meet-vergaderingen

Als je Google Meet-videovergaderingen toevoegt aan een afspraakplanning, wordt er automatisch een e-mail voor de afspraak gestuurd met het volgende:

• Een vergaderlink
  • Een telefoonnummer met een pincode voor de vergadering

Tips:

• Als jij of de persoon die een afspraak met je heeft geboekt, de bevestigingsmail van de afspraak doorstuurt naar iemand anders, kan de ontvanger de geboekte afspraak annuleren.
  • Als je een service voor videogesprekken van derden wilt gebruiken, selecteer je bij Locatie en videovergadering de optie Geen/wordt later opgegeven als je de afspraak maakt. Nadat de afspraak is geboekt, bewerk je de geboekte afspraak om vergadergegevens toe te voegen. We raden je aan een add-on van Google Workspace Marketplace te installeren.

Je kunt 1 boekingspagina maken zodat anderen kosteloos onbeperkt afspraken kunnen plannen in je agenda. Als je een in aanmerking komend Google Workspace- of Google One-abonnement hebt, heb je bij afspraakplanningen de beschikking over premium functies. Meer informatie over premium functies voor afspraakplanningen

Deelnemen aan een videovergadering vanuit een Google Agenda-afspraak

Belangrijk: Je moet je browser misschien toegang geven tot je microfoon en camera voor het videogesprek.

1. Klik in Google Agenda op de afspraak waaraan u wilt deelnemen.
  2. Klik op Deelnemen met Google Meet.
  3. Klik in het venster dat wordt geopend op Nu deelnemen.

Deelnemen aan een videovergadering vanuit Google Meet

Belangrijk: Je moet je browser misschien toegang geven tot je microfoon en camera voor het videogesprek.

1. Ga in een webbrowser naar https://meet.google.com/.
  2. Selecteer de vergadering in de lijst met geplande afspraken. Je ziet in Google Meet alleen vergaderingen die zijn gepland via Google Agenda.
  3. Klik op Nu deelnemen.