Google Agenda toevoegen aan je startscherm

Voeg een widget toe om je geplande afspraken en vergaderingen op het startscherm te bekijken zonder de Google Agenda-app te openen.

De Agenda-widget aan je startscherm toevoegen

Belangrijk:

• Je kunt widgets toevoegen op een iPhone of iPad met iOS 14 of hoger.
  • Download de Agenda-app om de widget toe te voegen.
  • Als je de Agenda-app onlangs hebt geïnstalleerd, moet je de app mogelijk openen voordat de widget in de lijst met widgets wordt weergegeven.
  1. Tik op je iPhone of iPad op het startscherm en houd dit vast.
  2. Tik linksboven op Toevoegen Toevoegen.
  3. Tik in de lijst met widgets op Agenda.
  4. Swipe naar rechts of links om het formaat van de widget te selecteren.
  5. Tik op Widget toevoegen.
  6. Tik rechtsboven op Klaar.
Bekijken hoe je de widget toevoegt aan je startscherm

An animation showing how to add the Calendar widget to the home screen of an iPhone.

De Agenda-widget toevoegen aan de weergave Vandaag

1. Swipe op je iPhone of iPad naar rechts op het startscherm totdat je een lijst met widgets ziet.
  2. Scrol omlaag en tik op Bewerken.
  3. Tik linksboven op Toevoegen Toevoegen.
  4. Tik in de lijst met widgets op Agenda.
  5. Swipe naar rechts of links om het formaat van de widget te selecteren.
  6. Tik op Widget toevoegen.
  7. Tik rechtsboven op Klaar.

Tip: Als je je agendagegevens wilt verbergen als het scherm is vergrendeld, ga je naar Instellingen en dan Face ID en toegangscode of Touch ID en toegangscode en zet je daarna Weergave Vandaag en Zoeken uit.

Bekijken hoe je de widget toevoegt aan de weergave Vandaag

An animation showing how to add the Calendar widget to Today View on an iPhone.