Afegir Google Calendar a la pantalla d'inici

Per consultar els propers esdeveniments i reunions a la pantalla d'inici sense haver d'obrir l'aplicació Google Calendar, afegeix un widget.

Afegir el widget de Calendar a la pantalla d'inici

Important:

• Pots afegir widgets en un iPhone o un iPad amb iOS 14 o una versió posterior.
  • Per afegir el widget, baixa l'aplicació Calendar.
  • Si has instal·lat l'aplicació Calendar recentment, és possible que l'hagis d'obrir perquè el widget es mostri a la llista de widgets.
  1. A l'iPhone o l'iPad, mantén premuda la pantalla d'inici.
  2. A la part superior esquerra, toca Afegir Afegeix.
  3. A la llista de widgets, toca Calendar.
  4. Per seleccionar la mida del widget, llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra.
  5. Toca Afegir un widget.
  6. A la part superior dreta, toca Fet.
Consultar com pots afegir el widget a la pantalla d'inici

An animation showing how to add the Calendar widget to the home screen of an iPhone.

Afegir el widget de Calendar a Vista Avui

1. A l'iPhone o l'iPad, llisca cap a la dreta a la pantalla d'inici fins que trobis una llista de widgets.
  2. Desplaça't fins a la part inferior i toca Editar.
  3. A la part superior esquerra, toca Afegir Afegeix.
  4. A la llista de widgets, toca Calendar.
  5. Per seleccionar la mida del widget, llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra.
  6. Toca Afegir un widget.
  7. A la part superior dreta, toca Fet.

Consell: perquè s'amagui la informació del calendari quan la pantalla estigui bloquejada, ves a Configuració i, a continuació, Face ID i codi o Touch ID i codi i, a continuació, desactiva l'opció Vista Avui i Buscar.

Consultar com pots afegir el widget a la vista Avui

An animation showing how to add the Calendar widget to Today View on an iPhone.