Afegir Google Calendar a la pantalla d'inici

Per consultar els propers esdeveniments i reunions a la pantalla d'inici sense haver d'obrir l'aplicació Google Calendar, afegeix un widget.

Afegir el widget de Calendar a la pantalla d'inici

Important: és possible que alguns d'aquests passos siguin diferents en funció del telèfon o de la tauleta Android.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, mantén premuda la pantalla d'inici.
  2. Toca Widgets i, a continuació, Calendar.
  3. Mantén premut un d'aquests widgets:
    • Agenda de Calendar: consulta les teves tasques i els esdeveniments propers.
    • Visualització de mes del calendari: mostra l'agenda d'un mes alhora.
  4. Arrossega el widget a un espai buit de la pantalla d'inici i, a continuació, deixa'l anar.

Canviar la mida del widget de Calendar

Important: al widget d'Android, no pots canviar la mida del botó Crea Afegeix.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, mantén premut el widget a la pantalla d'inici i, a continuació, deixa'l anar.
    • Apareixerà un contorn amb punts als laterals del widget.
  2. Per canviar la mida del widget, arrossega els punts.
  3. En acabar, toca fora del widget.

Moure el widget de Calendar

1. Al telèfon o a la tauleta Android, mantén premut el widget.
  2. Arrossega el widget a un espai buit de la pantalla d'inici i, a continuació, deixa'l anar.

Suprimir el widget de Calendar

1. Al telèfon o a la tauleta Android, mantén premut el widget.
  2. Arrossega'l fins a "Suprimeix" i, a continuació, deixa'l anar.