Lägga till Google Kalender på startskärmen

Lägg till en widget om du vill kontrollera kommande händelser och möten på startskärmen utan att öppna Google Kalender-appen.

Lägga till Kalender-widgeten på startskärmen

Obs!

• Det går att lägga till widgets på en iPhone eller iPad med iOS 14 eller senare.
  • Ladda ned Kalender-appen för att lägga till widgeten.
  • Om du installerade Tasks-appen nyligen måste du kanske öppna appen innan widgeten visas på listan med widgetar.
  1. Tryck länge på startskärmen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Lägg till Lägg till.
  3. Tryck på Kalender på listan med widgetar.
  4. Svep åt höger eller vänster för att välja widgetstorlek.
  5. Tryck på Lägg till widget.
  6. Tryck på Klar uppe till höger.
Lägga till widgeten på startskärmen

An animation showing how to add the Calendar widget to the home screen of an iPhone.

Lägga till Kalender-widgeten i vyn Idag

1. Svep åt höger på startskärmen tills du ser en lista med widgetar.
  2. Scrolla ned till slutet av sidan och tryck på Redigera.
  3. Tryck på Lägg till Lägg till uppe till vänster.
  4. Tryck på Kalender på listan med widgetar.
  5. Svep åt höger eller vänster för att välja widgetstorlek.
  6. Tryck på Lägg till widget.
  7. Tryck på Klar uppe till höger.

Tips! Dölj kalenderinformationen när skärmen är låst genom att öppna Inställningar följt av Face ID och lösenord eller Touch ID och lösenkod och inaktivera sedan Visa och sök i dag om du vill veta mer.

Lägga till widgeten i vyn Idag

An animation showing how to add the Calendar widget to Today View on an iPhone.