Om anmeldelser af servicevirksomheder

Når kunderne anmelder en servicevirksomhed, bedømmer de muligvis konkrete aspekter af deres oplevelse. Disse bedømmelser indsamles og vises i virksomhedsprofilen. Få flere oplysninger om, hvordan du læser og svarer på anmeldelser.

Kvalifikationskrav

Alle virksomheder kan anmeldes, men forskellige aspekter af kundeoplevelsen kan kun blive indsamlet og delt for visse servicevirksomheder.

Find din virksomheds samlede bedømmelse

1. Åbn Google Søgning på din computer.
  2. Søg efter din virksomhed, eller vælg den på kortet.
  3. Rul ned til "Oversigt over anmeldelser".
  4. Hvis du vil filtrere anmeldelser, kan du vælge et aspekt, f.eks. "Pris".

Sådan fungerer bedømmelser

Virksomhederne får en bedømmelse af individuelle aspekter baseret på feedbacken fra brugerne:

• Positiv feedback om et aspekt
  • Kritisk feedback om et aspekt
  • Feedback ikke tilgængelig: Når en kunde ikke har valgt et bestemt aspekt, som vedkommende kan lide, ikke kan lide, eller hvis det er en ældre anmeldelse.

En virksomheds samlede bedømmelse opnås ved at dividere antallet af positive bedømmelser med det samlede antal bedømmelser (undtagen dem, hvor aspektet ikke blev bedømt). Du kan ikke ændre de aspekter, som kunderne bliver spurgt om.

Tip! Brug bedømmelsesoplysninger, og kommuniker med kunder, der har vurderet aspekter af din virksomhed negativt, for at forbedre din service.

Sådan fungerer valg af opgave

Kunderne bliver muligvis bedt om at angive, hvilke opgaver din virksomhed har udført. Disse oplysninger medtages i anmeldelsen. De tilgængelige opgaver stammer fra sælgerens tjenesteliste, website (hvis det er tilgængeligt) eller standardlisten over opgaver baseret på virksomhedstypen eller andre pålidelige kilder.

Tip! Hvis en opgavetype ikke er tilgængelig, kan sælgere føje den til deres tjenesteliste på i Profiladministrator.