Sobre les ressenyes per a empreses de serveis

Quan els clients escriuen una ressenya sobre la teva empresa de serveis, poden puntuar aspectes concrets de la seva experiència. Aquestes puntuacions es recullen i es mostren al teu perfil d'empresa. Obtén més informació sobre com pots llegir ressenyes i respondre-hi.

Idoneïtat

Es poden escriure ressenyes sobre totes les empreses, però només es recolliran i es compartiran aspectes de l'experiència dels clients en el cas de determinades empreses de serveis.

Cercar la puntuació combinada d'una empresa

1. A l'ordinador, obre la Cerca de Google.
  2. Cerca la teva empresa o selecciona-la al mapa.
  3. Desplaça't cap avall fins a "Resum de ressenyes".
  4. Per filtrar les ressenyes, selecciona un aspecte, com ara "Preu".

Com funcionen les puntuacions

Es proporciona una puntuació sobre aspectes concrets a les empreses segons els comentaris dels usuaris:

• Comentaris positius sobre un aspecte.
  • Comentaris crítics sobre un aspecte.
  • Comentaris no disponibles: quan un client no selecciona cap aspecte concret que li hagi agradat o no, o bé si es tracta d'una ressenya antiga.

Les puntuacions combinades d'una empresa es determinen dividint el nombre de puntuacions positives pel nombre total de puntuacions (tret d'aquelles en què no s'ha puntuat l'aspecte). No pots canviar els aspectes sobre els quals es pregunta als clients.

Consell: per millorar el servei que ofereixes, utilitza la informació de puntuació i posa't en contacte amb els clients que hagin donat una puntuació baixa a aspectes de la teva empresa.

Com funciona la selecció de tasques

És possible que es demani als clients que identifiquin quines tasques ha dut a terme la teva empresa. Aquesta informació s'utilitzarà a la ressenya. Les tasques disponibles s'obtenen de la llista de serveis del comerciant, del lloc web (si està disponible), o de la llista estàndard de tasques basades en el tipus d'empresa o en altres fonts fiables.

Consell: si un tipus de tasca no està disponible, els comerciants poden afegir-lo a la seva llista de serveis al Gestor de perfils d'empresa.