Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Over reviews voor servicebedrijven

Wanneer klanten een review over uw servicebedrijf schrijven, kunnen ze specifieke aspecten van de service beoordelen. Deze beoordelingen worden verzameld en weergegeven in uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u reviews leest en erop reageert.

Geschiktheid

Over alle bedrijven kan een review worden geplaatst, maar alleen voor bepaalde servicebedrijven worden aspecten van de service verzameld en gedeeld.

Vind de gecombineerde beoordeling van uw bedrijf

1. Open Google Zoeken op uw computer.
  2. Zoek naar uw bedrijf of selecteer het op de kaart.
  3. Scroll omlaag naar Reviewoverzicht.
  4. Als u reviews wilt filteren, selecteert u een aspect, zoals Prijs.

Hoe beoordelingen werken

Bedrijven krijgen een beoordeling voor afzonderlijke aspecten op basis van gebruikersfeedback:

• Positieve feedback over een aspect.
  • Kritische feedback over een aspect.
  • Feedback niet beschikbaar: wanneer een klant een specifiek aspect dat positief of negatief werd bevonden, niet selecteert of als het om een oudere review gaat.

De gecombineerde beoordelingen van een bedrijf worden bepaald door het aantal positieve beoordelingen te delen door het totale aantal beoordelingen (behalve de beoordelingen waarbij het aspect niet is beoordeeld). U kunt niet de aspecten wijzigen waarnaar klanten worden gevraagd.

Tip: Gebruik beoordelingsinformatie en communiceer met klanten die bepaalde aspecten van uw bedrijf slecht hebben beoordeeld, zodat u uw service kunt verbeteren.

Hoe taakselectie werkt

Klanten kunnen worden gevraagd te identificeren welke taken uw bedrijf heeft uitgevoerd. Die informatie wordt gebruikt in de review. Beschikbare taken zijn afkomstig van de servicelijst van de verkoper, de website (indien beschikbaar) of de standaardlijst van taken op basis van het bedrijfstype of andere gezaghebbende bronnen.

Tip: Als een taaktype niet beschikbaar is, kunnen verkopers het toevoegen aan hun servicelijst in Bedrijfsprofielmanager.