Slik kan du legge til og fjerne eiere og administratorer for bedriftsprofilen din

Bekreft bedriften din

Eiere av bedriftsprofiler kan invitere brukere til å bli eiere av eller administrere den aktuelle profilen. Hver person har separat tilgang via sin egen påloggingsinformasjon. Eiere og administratorer har ulike tilgangsnivåer til profilen.

• Bare eiere kan legge til eller fjerne brukere.
  • Administratorer kan fjerne seg selv fra en profil.
  • Google-grupper kan ikke legges til som eiere eller administratorer.
  • Det er utelukkende hovedeieren som kan overføre hovedeierskapet.

Legg til eiere og administratorer

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.
  2. Klikk på menyen Meny og så Innstillinger for bedriftsprofilen og så Personer og tilgang.
  3. Klikk på Legg til Invite new users øverst til venstre.
  4. Skriv inn et navn eller en e-postadresse.
  5. Velg Eier eller Administrator under Tilgang.
  6. Klikk på Inviter.

Tips:

• Inviterte personer kan velge å godta invitasjonen og dermed bli brukere umiddelbart. Når de godtar invitasjonen, mottar du et e-postvarsel. Brukerne i kontoen kan finne navnene på og e-postadressene til eierne og administratorene.
  • Du kan finne alle de aktive brukerne og de som er invitert til å bli brukere. For å trekke tilbake ubesvarte invitasjoner er det bare å klikke på Fjern i raden.
  • Hvis du vil overføre eierskapet av profilen din, kan du finne ut hvordan du overfører eierskap av profiler.

Informasjon om begrensninger pålagt nye eiere og administratorer

Den nye eieren av eller administratoren for en bedriftsprofil må vente i sju dager før hen kan administrere alle funksjonene. I løpet av disse sju dagene får den aktuelle personen en feilmelding hvis hen
  • prøver å slette eller oppheve slettingen av en profil
  • prøver å fjerne andre eiere eller administratorer fra en profil
  • overfører hovedeierskapet til seg selv eller en tredje bruker

Hvis den nye eieren eller administratoren sletter kontoen sin i løpet av de første sju dagene, fjernes hen fra profilen. Hvis hen ombestemmer seg, må hen legges til på nytt.

Tips: Hvis en eksisterende eier eller administrator prøver å overføre hovedeierskapet av profilen til en ny eier eller administrator som ennå ikke har vært eier eller administrator i over sju dager, får hen en feilmelding.

Fjern eiere og administratorer

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.
  2. Klikk på menyen Meny og så Innstillinger for bedriftsprofilen og så Administratorer.
  3. Klikk på personen du vil fjerne og så Fjern personen.

Hvis du ikke får klikket på Fjern Fjern, kan det komme av disse årsakene:

• Du forsøker å fjerne profilens hovedeier. Overfør det hovedeierskapet til noen andre, og fjern så brukeren fra profilen. Finn ut hvordan du overfører hovedeierskap
  • Du er pålogget som administrator. Det er bare eiere som kan fjerne andre eiere og administratorer.

Brukere du fjerner, blir varslet om dette på e-post. Etter dette kan de ikke endre bedriftsinformasjon eller utføre administrative oppgaver. De aktuelle brukernes tidligere svar på innlegg, anmeldelser og kommentarer samt andre handlinger forblir imidlertid slik de er.

Endre tilgangen for eiere og administratorer

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.
  2. Klikk på Meny Meny og så Innstillinger for bedriftsprofil og så Administratorer.
  3. Klikk på personen du vil gi et nytt tilgangsnivå.
  4. Velg rollen hovedeier, eier eller administrator.
  5. Klikk på Lagre.
    • Tips: Hvis du er hovedeieren, kan du overføre eierskapet.