Bildeoppdateringer

Når kunder besøker bedriftsprofiler i Google Maps-appen, kan de legge til bildeoppdateringer i tillegg til anmeldelser.

Slik fungerer bildeoppdateringer

Med bildeoppdateringer kan kunder legge til en oppdatering med ett eller flere bilder, med eller uten tekst, om en opplevelse de nylig har hatt med en bedrift. Kunder kan legge til flere bildeoppdateringer for samme bedrift. Dette er ikke det samme som anmeldelser. En anmeldelse kan oppdateres etter at den er lagt ut, men hver kunde kan bare legge ut én anmeldelse.

Du kan ikke velge bort bildeoppdateringer. I stedet kan du rapportere upassende bildeoppdateringer.

Tips: For øyeblikket blir du ikke varslet om nye bildeoppdateringer, men du blir varslet når nye bilder legges til i profilen din separat eller som en bildeoppdatering.

Finn bildeoppdateringer

Du finner bildeoppdateringer i «Fra besøkende»-delen i «Oppdateringer»-fanen i bedriftsprofilen din i Google Maps-appen. Du kan også finne enkeltbilder fra bildeoppdateringer på «Bilder»-fanen på alle plattformer og enheter.

Du kan legge til oppdateringer i «Fra eieren»-delen av «Oppdateringer»-fanen. Finn ut hvordan du legger til innlegg med bilder eller andre innleggstyper.

Bildeoppdateringer vises ikke i Administrering av Bedriftsprofil.

Svar på bildeoppdateringer

1. Åpne Google Maps-appen Kart på mobilenheten.
  2. For å åpne bedriftsprofilen din, trykk på Bedrift nederst til høyre.
  3. Trykk på Oppdateringer og så Fra besøkende og så Svar.

Rapportér bildeoppdateringer i Google Maps

1. Åpne Google Maps-appen Kart på mobilenheten.
  2. For å åpne bedriftsprofilen din, trykk på Bedrift nederst til høyre.
  3. Trykk på Oppdateringer og så Fra besøkende.
  4. Finn bildeoppdateringen du ønsker å rapportere.
  5. Trykk på Mer Mer og så Rapportér en bildeoppdatering.

Hvis det bare er et bestemt bilde som ikke er i tråd med retningslinjene, kan du rapportere det separat via «Bilder»-fanen i bedriftsprofilen din.

Rapportér upassende bildeoppdateringer

Hvis en bildeoppdatering ikke er i tråd med Googles retningslinjer, kan du rapportere den til Google.