Legg til eller endre tjenestene dine

Bedrifter kan føre opp tjenestene de tilbyr, i bedriftsprofilen sin på Google.

Denne funksjonen er tilgjengelig for alle tjenestebedrifter.

Slik fungerer tjenesteredigering

I bedriftsprofilen kan du velge å legge til tjenestene du tilbyr, samt priser og beskrivelser. Hvis du har oppgitt flere kategorier for bedriften din, bør du organisere tjenestene dine ved å dele dem inn i grupper under den aktuelle kategorien.

Når lokale kunder søker på Google etter en tjeneste du tilbyr, kan denne tjenesten fremheves i profilen din. Kunder som bruker mobilenheter, kan også finne alle tjenestene dine under «Tjenester».

Legg til eller endre tjenester i bedriftsprofilen

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.
  2. Slik finner du tjenestene dine:
    • I Google Søk velger du Endre tjenester.
    • I Google Maps velger du Endre profilen og så Tjenester.
  3. Velg tjenesten du vil endre.
    • Velg Legg til flere tjenester for å legge til en ny tjeneste.
  4. Velg Lagre.

Bedrifter som leverer tjenester, kan velge mellom foreslåtte tjenestetyper. Rørleggere kan for eksempel se «Montere kraner» eller «Reparere toalett» blant tjenestene de kan legge til. Hvis den aktuelle tjenestetypen ikke er oppført, kan du legge til egne tjenester.

Tips: Enkelte egendefinerte tjenester er ikke tillatt og blir automatisk avvist av voldgiftssystemet vårt. Eksempler kan være egendefinerte tjenester med innhold som omfatter vulgært språk, meningsløs tekst, personlig identifiserende informasjon (PII), nettadresser, priser og telefonnumre.