Palvelujen lisääminen ja muokkaaminen

Yritykset voivat eritellä tarjoamansa palvelut yritysprofiilissaan Googlessa.

Tämä ominaisuus on saatavilla kaikille palveluyrityksille.

Näin palvelujen muokkaustyökalu toimii

Yritysprofiilista voit lisätä tarjoamasi palvelut kuvauksineen ja hintoineen. Jos yritykselläsi on useita toimialoja, voit pitää palvelut järjestyksessä ryhmittelemällä ne eri osioihin toimialan mukaan.

Kun paikalliset asiakkaat hakevat Googlesta tarjoamaasi palvelua, kyseinen palvelu voi näkyä profiilissasi korostettuna. Mobiililaitteita käyttävät asiakkaat voivat myös nähdä kaikki palvelusi Palvelut-kohdassa.

Palvelujen lisääminen ja muokkaaminen Yritysprofiilissa

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Näin löydät palvelut:
    • Valitse Google Hausta Muokkaa palveluita.
    • Valitse Google Mapsista Muokkaa profiilia ja sitten Palvelut.
  3. Valitse muokattava palvelu.
    • Lisää uusi palvelu klikkaamalla Lisää palveluja.
  4. Valitse Tallenna.

Palveluyritykset voivat valita jonkin ehdotetuista palvelutyypeistä. Esimerkiksi LVI-yritys voi valita lisättäviksi palveluiksi Hanojen asennus ja WC-istuinten korjaus. Jos palvelutyyppiä ei löydy luettelosta, voit lisätä omia palveluja.

Vinkki: Tietynlaiset omat palvelut ovat kiellettyjä, ja järjestelmä hylkää ne automaattisesti. Omiin palveluihin ei voi lisätä esimerkiksi mauttomuuksia, siansaksaa, henkilökohtaisia tunnistetietoja, URL-osoitteita, hintoja tai puhelinnumeroita.