Afegir o editar serveis

Les empreses poden incloure els serveis que ofereixen al seu perfil d'empresa a Google.

Aquesta funció està disponible per a totes les empreses de serveis.

Com funciona l'editor de serveis

A Perfil d’empresa, pots obtenir una opció per afegir els serveis que ofereixes, així com les descripcions i els preus corresponents. Si la teva empresa té serveis de diverses categories, agrupeu-los serveis en seccions a la categoria corresponent per mantenir-los organitzats.

Quan els clients locals cerquen a Google un servei que ofereixes, pot estar destacat al teu perfil. Els clients que utilitzen dispositius mòbils també poden trobar tots els vostres serveis a "Serveis".

Afegir o editar serveis a Perfil d’empresa

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per trobar els teus serveis:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita els serveis.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Serveis.
  3. Selecciona el servei que vulguis editar.
    • Per afegir un servei nou, selecciona Afegeix més serveis.
  4. Selecciona Desa.

Les empreses de serveis poden triar entre els tipus de serveis suggerits. Per exemple, els lampistes poden veure els serveis "Instal·lació d'aixetes" o "Reparació de vàters" com a opcions que poden afegir. Si un tipus de servei no es mostra a la llista, pots afegir els teus propis serveis personalitzats.

Nota: alguns serveis personalitzats, com ara els que inclouen llenguatge vulgar, text sense sentit, informació d'identificació personal (IIP), URL, preus i números de telèfon, estan prohibits i el nostre sistema d'arbitratge els rebutja automàticament.