Administrer din virksomheds korte navn og webadresse

Vigtigt! Du kan ikke længere oprette eller redigere korte navne. Korte navne og webadresser, der allerede findes, fungerer stadig.

Hvis du vælger at dele dit korte navn, kan potentielle kunder gå direkte til din virksomhedsprofil ved at indtaste navnet på webadressen i browserens adresselinje. Kunderne kan f.eks. søge efter g.page/[dittilpassedenavn] i adresselinjen for at finde din virksomhed.

Slet dit korte navn på Google

Vigtigt! Du kan ikke oprette et nyt kort navn. Når du sletter dit eksisterende korte navn, kan du ikke oprette det igen.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan sletter du dit korte navn:
    • Vælg Rediger profil via Google Søgning.
    • Vælg Rediger profil og så Virksomhedsoplysninger i Google Maps.
  3. Vælg blyantikonet Rediger ud for "Kort navn".
  4. Vælg Slet og så Slet.

Rapportér et kort navn til gennemgang

Brugere og virksomhedsejere kan rapportere et navn på grund af efterligning, stødende sprogbrug, falske virksomheder, spam eller upassende indhold.

1. Åbn Google-appen  på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til google.com via din browser.
  2. Gå til den virksomhedsprofil, du vil rapportere.
  3. Tryk på Om.
  4. Til højre under "Deling" skal du trykke på menuen Menu og derefter Rapportér.
  5. Vælg årsagen til, at du rapporterer indholdet, på listen.

Tip! Denne funktion er ikke tilgængelig i Google Maps.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: