Over welkomstaanbiedingen

Bied een welkomstaanbieding om klanten te bedanken die uw bedrijf volgen. U kunt de aanbiedingen op Google Mijn Bedrijf maken (bijv. 20% korting op donuts voor nieuwe volgers) en hiermee nieuwe klanten trekken.

Belangrijk: Als gebruikers een bedrijf privé volgt, wordt hun identiteit niet gedeeld. Maar als ze een welkomstaanbieding aannemen, wordt hun naam wel gedeeld met het bedrijf.

Een welkomstaanbieding instellen

1. Open de Google Mijn Bedrijf-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik onderaan het scherm op Profiel Bewerken.
  3. Tik op Welkomstaanbieding maken op uw profielpagina onder 'Klanten werven onder volgers'.
    • Tik op Maken om door te gaan.
    • Tik op Nee, bedankt om te annuleren.
  4. Geef de volgende gegevens op:
    • De titel (bijv. '20% korting op donuts')
    • Een beschrijving
    • Kortingscode (optioneel)
    • Algemene voorwaarden (optioneel)
    • Een websitelink (optioneel)
  5. Tik op Voorbeeld.
    • Tik op Terug om uw gegevens te wijzigen.
  6. Bekijk een voorbeeld van uw aanbieding. Tik op Publiceren.
  7. Als u uw gepubliceerde welkomstaanbieding wilt bekijken, tikt u in de melding op Weergeven.

Alleen nieuwe volgers kunnen uw welkomstaanbieding zien. Meer informatie over het ontvangen van een melding wanneer u nieuwe volgers heeft.

Uw aanbieding bewerken

1. Open de Google Mijn Bedrijf-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik onderaan het scherm op Profiel Bewerken.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer.
  4. Tik op Aanbieding bewerken.
  5. Bewerk de informatie die u wilt wijzigen,
  6. Als u klaar bent met bewerken, tikt u op Voorbeeld.
  7. Bekijk een voorbeeld van uw aanbieding. Tik op Publiceren als het naar wens is.
    • Als u de bestaande welkomstaanbieding door uw net bewerkte aanbieding wilt vervangen, tikt u op OK.
    • Tik op Annuleren om te annuleren.

Uw aanbieding verwijderen

1. Open de Google Mijn Bedrijf-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik onderaan het scherm op Profiel Bewerken.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer.
  4. Tik op Aanbieding verwijderen en dan Verwijderen.