Tietoja tervetuliaistarjouksista

Kiitä yritystäsi seuraavia asiakkaita tervetuliaistarjouksella. Voit luoda tarjouksia Google My Businessissa (esimerkiksi −20 % donitseista uusille seuraajille) ja houkutella niiden avulla uusia asiakkaita.

Tärkeää: Jos käyttäjä seuraa yritystä yksityisesti, hänen henkilöllisyyttään ei jaeta. Yritys saa kuitenkin tietää käyttäjän nimen, jos tämä lunastaa tervetuliaistarjouksen.

Näin määrität tervetuliaistarjouksen

1. Avaa mobiililaitteellasi Google My Business ‑sovellus.
  2. Napauta alareunasta Profiili Muokkaa.
  3. Napauta profiilisivun Tee seuraajista asiakkaita ‑kohdasta Luo tervetuliaistarjous.
    • Jos haluat jatkaa, napauta Luo.
    • Jos haluat peruuttaa tarjouksen, napauta Ei kiitos.
  4. Lisää seuraavat tiedot:
    • otsikko (esimerkiksi −20 % donitseista)
    • kuvaus
    • kuponkikoodi (valinnainen)
    • käyttöehdot (valinnainen)
    • verkkosivuston linkki (valinnainen).
  5. Napauta Esikatsele.
    • Jos haluat muuttaa tietoja, napauta Takaisin.
  6. Esikatsele tarjous. Napauta Julkaise.
  7. Jos haluat nähdä julkaistun tervetuliaistarjouksen, napauta ilmoituksesta Näytä.

Vain uudet seuraajat näkevät tervetuliaistarjouksen. Lue, miten voit saada ilmoituksia uusista seuraajista.

Näin muokkaat tarjousta

1. Avaa mobiililaitteellasi Google My Business ‑sovellus.
  2. Napauta alareunasta Profiili Muokkaa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  4. Napauta Muokkaa tarjousta.
  5. Tee haluamasi muokkaukset.
  6. Kun olet valmis, napauta Esikatsele.
  7. Esikatsele tarjous. Jos olet siihen tyytyväinen, napauta Julkaise.
    • Jos haluat korvata aiemmin luodun tervetuliaistarjouksen muokatulla tarjouksella, napauta Ok.
    • Jos haluat peruuttaa tarjouksen, napauta Peruuta.

Näin poistat tarjouksen

1. Avaa mobiililaitteellasi Google My Business ‑sovellus.
  2. Napauta alareunasta Profiili Muokkaa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  4. Napauta Poista tarjous ja sitten Poista.