Om velkomsttilbud

Giv potentielle kunder, der følger din virksomhed, et velkomsttilbud som tak. Du kan oprette tilbuddene på Google My Business (f.eks. 20 % rabat på boller til nye følgere) og bruge dem til at tiltrække nye kunder.

Vigtigt! Hvis du som bruger følger en virksomhed privat, bliver din identitet ikke delt med virksomheden, men hvis du udnytter et velkomsttilbud, videregives dit navn til virksomheden.

Sådan opretter du et velkomsttilbud

1. Åbn Google My Business-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på Profil (Rediger) nederst på skærmen.
  3. Tryk på Opret velkomsttilbud på din profilside under "Få dine følgere til at blive kunder hos dig".
    • Tryk på Opret for at fortsætte.
    • Tryk på Nej tak for at annullere.
  4. Angiv følgende oplysninger:
    • Titlen (f.eks. 20 % rabat på boller)
    • En beskrivelse
    • Kuponkode (valgfrit)
    • Vilkår og betingelser (valgfrit)
    • Et websitelink (valgfrit)
  5. Tryk på Se forhåndsvisning.
    • Tryk på Tilbage for at ændre dine oplysninger.
  6. Se forhåndsvisningen af dit tilbud. Tryk på Offentliggør.
  7. Tryk på Vis i notifikationen for at se dit offentliggjorte velkomsttilbud.

Dit velkomsttilbud bliver kun vist for nye følgere. Få flere oplysninger om, hvordan du sikrer dig, at du får en notifikation, når du får nye følgere.

Sådan redigerer du dit tilbud

1. Åbn Google My Business-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på Profil (Rediger) nederst på skærmen.
  3. Tryk på Mere (Mere) øverst til højre.
  4. Tryk på Rediger tilbud.
  5. Rediger de relevante oplysninger.
  6. Tryk på Se forhåndsvisning, når du er færdig med at redigere.
  7. Se forhåndsvisningen af dit tilbud. Tryk på Offentliggør, hvis alt er, som det skal være.
    • Tryk på OK for at erstatte det allerede oprettede velkomsttilbud med det netop redigerede tilbud.
    • Tryk på Annuller for at annullere.

Sådan sletter du dit tilbud

1. Åbn Google My Business-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på Profil (Rediger) nederst på skærmen.
  3. Tryk på Mere (Mere) øverst til højre.
  4. Tryk på Slet tilbud og så Slet.