Kom godt i gang med en virksomhedsprofil for hoteller

Kendt problem: Du kan ikke opdatere hotelattributter via upload af regnearket. Brug i stedet API'en og kontrolpanelet. Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil-API.
Dette er trin 1 i konfigurationen af virksomhedsprofiler for hoteller.

For at få dit hotel på Google Søgning og Maps skal du tilmelde dig for at få en virksomhedsprofil på Google.

Registrer flere profiler
  1. Åbn Profiladministrator.
  2. Klik på Administrer nu i øverste højre hjørne.
  3. Log ind på din Google-konto.
    • Hvis du ikke har en Google-konto, skal du oprette en.
  4. Indtast navnet på dit hotel, og klik på Næste.
    Bemærk! Hvis dit hotel vises på Maps, vises det i en rullemenu i forbindelse med tilmeldingen. Derefter kan du vælge dit hotel ud fra de forslag, der vises, mens du skriver. Sørg for kun at vælge forslaget, hvis alle oplysninger stemmer overens.
  5. Indtast adressen på dit hotel, og klik på Næste. Hvis din adresse ikke placeres geografisk på kortet, kan du blive bedt om at placere en markør på beliggenheden af din virksomhed på et kort.
  6. Vælg en virksomhedskategori under "Virksomhedskategori". Klik derefter på Næste.
    Bemærk! Du kan også oprette en mere specifik kategori, hvis det er relevant (f.eks. hostel eller motel).
  7. Angiv et telefonnummer eller en webadresse til dit hotel. Klik derefter på Næste.
    Bemærk! Hvis du ikke har et website, kan du oprette et via din virksomhedsprofil, når du har oprettet din konto.
  8. For at bekræfte din forbindelse til hotellet skal du klikke på Fortsæt.
  9. Vælg en bekræftelsesmulighed.
Registrer en enkelt profil

Hvis du vil tilføje endnu en profil, skal du åbne din profil i Google Søgning og klikke på Mere Mere og derefter Tilføj en ny virksomhedsprofil.

1. Log ind på Google Maps på din computer.
  2. Du kan tilføje dit hotel på 3 forskellige måder:
  • Angiv din hoteladresse i søgefeltet. Vælg Tilføj din virksomhed til venstre på virksomhedsprofilen.
  • Højreklik et vilkårligt sted på kortet. Vælg derefter Tilføj din virksomhed.
  • Klik på Menu Menuog derefter Tilføj din virksomhed øverst til venstre.
  1. Angiv navnet på dit hotel.
    • Bemærk! Hvis dit hotel vises på Maps, vises det i en rullemenu i forbindelse med tilmeldingen. Derefter kan du vælge dit hotel ud fra de forslag, der vises, mens du skriver. Sørg for kun at vælge forslaget, hvis alle oplysninger stemmer overens.
  2. Vælg en virksomhedskategori. Klik derefter på Næste.
    • Bemærk! Du kan også oprette en mere specifik kategori, hvis det er relevant (f.eks. hostel eller motel).
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre din tilmelding til din Virksomhedsprofil.
  4. Vælg en bekræftelsesmulighed.
Tip! Du skal være godkendt til at administrere virksomhedsprofilen for det hotel, du angiver. Hvis du ikke har tilladelse til at administrere virksomheden, skal du finde den person i din organisation, der er autoriseret til det, og fortsætte processen. Hvis du vil bekræfte på et andet tidspunkt, skal du vælge "Prøv en anden metode" og klikke på Senere.

Bekræft og gør krav på din virksomhed

For at administrere virksomhedsoplysningerne for dit hotel skal du bekræfte dit hotels virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du verificerer din virksomhedsprofil på Google.

Sådan gør du krav på en virksomhedsprofil, der allerede er på Maps

Hvis du vil administrere en profil, der allerede er på Maps, skal du anmode om ejerskab.

Sådan rebrander du dit hotel

Hvis du vil rebrande dit hotel, skal det ske i henhold til retningslinjerne for repræsentation af din virksomhed. Hvis dit hotel for nylig er blevet rebrandet, kan du opdatere virksomhedsnavnet ved at redigere virksomhedsoplysningerne.

Din virksomhed kan være kvalificeret til brandrelaterede ændringer i følgende tilfælde:

• Hvis du foretager en mindre ændring af hotellets navn.
  • Du har flere virksomhedsprofiler, og virksomhedsnavnet ændres.

Hvis virksomhedsnavnet ændres for hotellet, men der ikke foretages brandrelaterede ændringer af lokationen, eller lokationen ikke er kvalificeret til brandrelaterede ændringer, kan du fjerne den gamle virksomhedsprofil. Derefter kan du oprette en ny profil med det nye virksomhedsnavn.