Näin pääset alkuun hotellin Yritysprofiilin käytössä

Google Yritysprofiilin yleiskatsaus

Tunnettu ongelma: Hotellin määritteitä ei voi päivittää lataamalla laskentataulukkoa. Jos haluat päivittää hotellin määritteitä, käytä ohjelmointirajapintaa (APIa) ja hallintapaneelia. Lue lisää Business Profile APIsta.

Google Yritysprofiilin avulla hotellinomistajat voivat hoitaa yritystietojaan Google-tuotteissa, kuten Haussa ja Mapsissa.

Jos Yritysprofiili-tili on todennettu, hotellinomistajat voivat tutkia liikennettä koskevia mittareita, kerätä tilastoja asiakkaista, vastata Google-arvosteluihin ja varmistaa, että käyttäjille näkyvät hotellin tiedot ovat ajan tasalla.

Edut

Yritysprofiilin avulla voit vaikuttaa siihen, mitä tietoja potentiaaliset asiakkaat näkevät yrityksestäsi. Voit hallinnoida yrityksesi tietoja

• muokkaamalla sijaintitietoja, kuten puhelinnumeroa, hotellin mukavuuksia ja verkkosivustoa
  • vastaamalla asiakkaiden arvosteluihin
  • postaamalla korkealaatuisia kuvia
  • luomalla mainoksia yrityksesi verkkonäkyvyyden parantamiseksi.
    • Google-hakumainokset näkyvät Google-hakutulosten rinnalla, kun käyttäjät hakevat tarjoamiasi tuotteita ja palveluita. Voit luoda niitä Yritysprofiilisi kautta.
    • Google Hotel Adsin kautta matkailijat voivat varata hotellihuoneen ennen matkaa. Google hakee Hotel Adsista tietoja, joiden avulla matkailijat voivat arvioida muun muassa hotellien hintoja, saatavuutta ja varausmahdollisuuksia. Lue lisää Google Hotel Adsista.

Näin käyttäjät katsovat tietojasi

Kun asiakkaat hakevat yritystä Googlesta, yrityksen tiedot näkyvät tietopaneelissa hakutulosten lähellä. Tietopaneelin avulla asiakkaat voivat löytää hotellisi ja saada siitä tietoja.

Tietopaneelissa näytetään muassa seuraavat tiedot:

• verkkosivusto
  • reittiohjeet
  • puhelinnumero
  • asiakkaiden lisäämät arvostelut
  • kuvat
  • postaukset.